Yakında getirirler belki. Ama sd 710 getirmesinler ?3 Pro iyi güzel de Amoled ekranlı X de gelse keşke.
SD710 da olsa bu da güzel bir cihaz. MicroSD yok ve Type-C meraklıları için var.
Realme X - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Yakında getirirler belki. Ama sd 710 getirmesinler ?3 Pro iyi güzel de Amoled ekranlı X de gelse keşke.
SD710 da olsa bu da güzel bir cihaz. MicroSD yok ve Type-C meraklıları için var.
Realme X - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Realme türkiyede niye çok az tanınıyor
Yakında getirirler belki. Ama sd 710 getirmesinler ?
Epey sitesinde realme x'de 710 gösteriyor. Ne kadar gerçek bilmiyorum.Çünkü daha yeni geliyor. Oppo da tanınmıyordu hop geldi.
Realme alt markasıydı hop ayrı marka oldu.
Xiaomi Redmi vardı
Hop Redmi diye ayrı marka oldu.
Daha yeniler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SD730 lu cihaz realme x sanırım.
Neden ki ?Bencede bu arada mesajımı beğenebilirmisiniz
Hatta yabancı sitelerde sd 710 gösteriyorEpey sitesinde realme x'de 710 gösteriyor. Ne kadar gerçek bilmiyorum.
Mesajını beğenince noluyor onu söyler misin ?Mesajlarımı beğenir misin benim mesajlarımı beğenirsen bende senin bütün mesajlarını beğenirim vallaha
Bu arada epey sitesi bazı karşılaştırmaları yalnış gösteriyor
Bana katılanlar +1
Aynen sana katılıyorum hocam
Anladım sizi. Ama boş yorum yapmanıza gerek yok.Aynen sana katılıyorum hocam
Asistan olmak istiyorum
O yüzdende puanımı arttırmaya çalışıyorum
Size daha fazla cevap veremeyeceğim.Tamam![]()
![]()
Üyecik ne ya
Pardon ama asistan kaç puanda yada mesajda olunuyor
Teşekkürler çok mantıklı konuşmuşsun bir daha konuşmalarıma dikkat edeceğim site önerileriniz için tekrar teşekkür ederim![]()
![]()
Bide alıntı yapınca ne oluyor
Haklısın dostum, bu fiyat aralığında çok iyi bir alternatif çıkmış oldu. Açıkçası Realme X modelini beklesem mi diye düşünüyorum. Bir de Realme hangi firmayla ülkeye girdi, garanti servisine hangi firma bakıyor bunları bilmek lazımOh beee her yerde GM ve RN 7 görmekten bıkmıştım. Mis gibi cihazı acayip nefis fiyata getirmişler.
@HYÇ çekinmeden alabilirsin bu cihazı.
Realme X'de 710 olması üzdü açıkçasıHaklısın dostum, bu fiyat aralığında çok iyi bir alternatif çıkmış oldu. Açıkçası Realme X modelini beklesem mi diye düşünüyorum. Bir de Realme hangi firmayla ülkeye girdi, garanti servisine hangi firma bakıyor bunları bilmek lazım
İş görmeyecek bir işlemci değil dostum. Uzun süre oyun oynamayacak herkesi memnun eder. Komple değerlendirince çok güzel cihaz olmuş, fiyatı da uygun olursa mis gibi olurRealme X'de 710 olması üzdü açıkçası
Ya yeter artık her konunun altına boş yorum yapma. Onu git s9+ kullanıcılara sor.S9+ verilen paraya değermi ???
fiyatı 3000 tl altında olursa alınmaya değer bir telefonMi 9t nasıl telefon
Instagram'dan mesaj yazdım. Hemen cevap verdiler. Baya ilgililer yani. Realme X için çalışmalar mevcuttur dediler. Yani yakın zamanda Realme X gelebilir.Haklısın dostum, bu fiyat aralığında çok iyi bir alternatif çıkmış oldu. Açıkçası Realme X modelini beklesem mi diye düşünüyorum. Bir de Realme hangi firmayla ülkeye girdi, garanti servisine hangi firma bakıyor bunları bilmek lazım
Umarım uzun sürmez. Bir de uygun fiyata getirirlerse çok güzel olur. Teşekkür ederim dostum bilgi içinInstagram'dan mesaj yazdım. Hemen cevap verdiler. Baya ilgililer yani. Realme X için çalışmalar mevcuttur dediler. Yani yakın zamanda Realme X gelebilir.
3 Pro'dan pek bir farkı yok ki.Instagram'dan mesaj yazdım. Hemen cevap verdiler. Baya ilgililer yani. Realme X için çalışmalar mevcuttur dediler. Yani yakın zamanda Realme X gelebilir.
Rica ederimUmarım uzun sürmez. Bir de uygun fiyata getirirlerse çok güzel olur. Teşekkür ederim dostum bilgi için
Yani ufak tefek bazı değişiklikler var. Typc amoled ekran/ekran içi parmak izi okuyucusu falan.3 Pro'dan pek bir farkı yok ki.
type-c girişi bir fark değil mi ?3 Pro'dan pek bir farkı yok ki.