Xiaomi Redmi Note 7 Dokunmatik Çalışmıyor

Sterioone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir ay önce xiaomi redmi note 7 aldım.bugün dokunmatiği çalışmamaya başladı.güç tuşuyla telefonu açıyorum am ahiçbir şekilde dokunmaları algılamıyor ekran.bu konuda bilgisi olan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,124
merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir ay önce xiaomi redmi note 7 aldım.bugün dokunmatiği çalışmamaya başladı.güç tuşuyla telefonu açıyorum am ahiçbir şekilde dokunmaları algılamıyor ekran.bu konuda bilgisi olan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kronik sorun var diyoruz inanmıyorlar (sizin için söylemiyorum) mis gibi cihaz diyip alıyorlar. Sonra başlarına bunlar geliyor.

Sorununuz için internette pek çözüm yok gibi. En iyi yol garantiye göndermek. Nadiren de olsa ekran koruyucudan oluyormuş internette öyle yazmış bir kullanıcı.

Sterioone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kronik sorun var diyoruz inanmıyorlar (sizin için söylemiyorum) mis gibi cihaz diyip alıyorlar. Sonra başlarına bunlar geliyor.

Sorununuz için internette pek çözüm yok gibi. En iyi yol garantiye göndermek. Nadiren de olsa ekran koruyucudan oluyormuş internette öyle yazmış bir kullanıcı.
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.çok saolun...

Sweeny

Asistan
Reaksiyon puanı
43

Kronik sorun ile ne alakası var. Teknoloji şans işi ne markalarda sıfır alındımı ne sorunlar çıkıyor. Kronik sorun aynı modelde neredeyse bütün serilerde aynı sorun çıkar. Bu telefonu kullanan baya bir kitle var. Böyle sorun duymadım. Hemen telefona kusur bulmayın.