İşte Dev Derbinin Bilet Fiyatları

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak 2008-09 sezonunun ilk derbi maçının bilet fiyatları belli oldu.

gsfb4ek8.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak derbi maçın biletlerinin 66 YTL ile 305 YTL arasında, kongre üyeleri ve taraftar kart sahipleri için bugün satışa çıktığı belirtildi.

Derbi maçın biletlerinin genel satışının 4 Kasım Salı günü yapılacağı kaydedildi.

Bilet fiyatları şöyle:
Migros ve Telsim tribün.....: 66 YTL
Fenerium üst tribun H-I blok: 132 YTL
Fenerium üst tribun E blok..: 175 YTL
Fenerium alt G blok.........: 205 YTL
Fenerium alt B-F blok.......: 255 YTL
Fenerium alt C-E blok.......: 305 YTL

2008_10_25_sukru_saracoglu_bos_tribun.jpg

Kaynak

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Derbide Görevliyim..

Canlı anlatımYapabilirm :P :)

Bu arada Bilet Alacak Arkadaşlara Az paraya Sadece Telsim Tribünü Yok az çok Param var diyorsa E blok Derim Diğerleri fos Bence

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyatlar ne böyle.Futbolu en çok gençler izliyor ve bunlar da öğrenci.Öğrenciden 66 ytl alan zihniyeti kınıyorum.

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyatlar ne böyle.Futbolu en çok gençler izliyor ve bunlar da öğrenci.Öğrenciden 66 ytl alan zihniyeti kınıyorum.

Fiyatın Yüksek olması Bence Çok Daha iyi En azından İpini koparan Gelmiyor Yani İşsiz Güçsüz Serseri takımı Gelmiyor yani Gelemiyor Keşke daha pahalı olsa idi Daha Elit kesim gelse idi,Örnek İngiltere
Beşiktaş ve GS nin Stadlarına Gitmek Zulum Ama FB stadı muhteşem Ailesi olan alsın gitsin Gönül rahatlığı ile

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fiyatın Yüksek olması Bence Çok Daha iyi En azından İpini koparan Gelmiyor Yani İşsiz Güçsüz Serseri takımı Gelmiyor yani Gelemiyor Keşke daha pahalı olsa idi Daha Elit kesim gelse idi,Örnek İngiltere
Beşiktaş ve GS nin Stadlarına Gitmek Zulum Ama FB stadı muhteşem Ailesi olan alsın gitsin Gönül rahatlığı ile

Parası olmayanları öldürelim,senin soluduğun havayı kirletiyorlar :icon_-1:.Kimseyle polemiğe girmek istemem,ama yaptığım yorumun üstüne hakaret eder gibi yorum yazmış vatandaş.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15

Tamamen saçmalamışsın arkadaşım.

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Parası olmayanları öldürelim,senin soluduğun havayı kirletiyorlar :icon_-1:.Kimseyle polemiğe girmek istemem,ama yaptığım yorumun üstüne hakaret eder gibi yorum yazmış vatandaş.

Kardeşim Maç Zevk işi Ne hemen Fakirlikle Duygu sömürüsü yapıyorsun..

Paran yoksa Maç neyine gitmeyeceksin Hemen Fakirlikle trübünlere oynamayın.
Farkir adamın ne işi var maçta izlemeyecek evet hakkı dğeil çünkü Maç seyretmek zevk işi Ne diğer arkadaşta saçmalamışsın demiş sen Konuş saçmalama ama Tamam 66 YTL neden pahalı Yazıklar olsun falan türünde yazılar var sanane kardeşim der klup ben 66 yaptım ister gelir ister gelmezsin Ben bedavaya inonu maçlarınada gittim biliyoruz da konuşuyoruz

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim Maç Zevk işi Ne hemen Fakirlikle Duygu sömürüsü yapıyorsun..
Duygu sömürüsü?Maça gitmek isteyip de harçlığını buna ayırmayanların derdini paylaşmak mı duygu sömürüsü?
Paran yoksa Maç neyine gitmeyeceksin Hemen Fakirlikle trübünlere oynamayın.
Farkir adamın ne işi var maçta izlemeyecek evet hakkı dğeil çünkü Maç seyretmek zevk işi
Hmm,ilginç.Fakir insanlara öğütler :D

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Maça gidiyorlar ağa sinemaya değil ;) ayrımcılık yapılmamalı herkez gidebilir. İpini koparanda gelir serseride.. :) Serseri dedigin adamlar tezahurat yapıyor. Migros olsun telsim tribün çocukları gibi bir istiklal marşını okumamazlık yapmıyorlar.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Umarım güzel ve centilmence bir maç olur :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci kardeş sudan ucuzsa banada bir kaç tane alsana :D :D

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maça giden tezahurat yapıcak kardeşim sinemaya mı gidiyosun da gidip maç izliceksin bu zihniyeti kınıyorum..!
maçı ya tw den ya VİPden izlersin gerisi hikaye

maça aile getirme konusunda da pek aile mekanı gibi gelmiyo bana ailemi alıp da hiçbir maça gitmem onlarla sinemaya tiyatroya gidilir maçta ne işin war ;) 66 değilde 33 olsaydı da tribünlere serseri takımı dediğiniz sesi çıkan isyan eden gerektiğinde protesto eden taraftar gelseydi ;)