Şans Milyarda - 1

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
HedeF Dünyanın Çekirdeği. Şanslı İnsanı şimdiden kutlarım. Eğer şanslı olursa Tüm Evrenin Gücüne sahiplenicek ve yaşam zamanı 1`e Milyar boyutunda artacak. Aynen İnsana dönüşmek gibi şey ama Başka bir Gelişmiş vücutta ve Henüz insan aklı kavrayamayacak boyuta geçicek. :)

Acı gerçək turk.jpg

İnsan Çekirdeğe ulaşınca Evren kanunları Hızlıca değişecek. Evrenin merkez kuvveti Dünya olacak. Bütün gezegenleri Kendine Çekerek adeta çiğneyecek ve gezegenlerin enerjisi ile Dünya çekirdeğinde olan İnsan beslenecek Taaa ki İnsan Evrene sığamayınca artık Başka bir vücutta olarak Doğulacak Bir Canlının İçinden.

Oradada bu Döngünü eğer hatırlarsanız Ordan da yeni bir mümkünsüz olan boyuta geçebilirsiniz. :)

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Olmaz bu iş dünyanın çekirdeği güçlenirse manyetik alan da yükselir ya güneşe yaklaşır yanarı yada ay çarpar patlarız hiç dokunmasınlar
İnsanın zekileşmesi için evrimleşmesi gerek bununda sadece radyasyon zarar vermeden hücre dna sını değiştirirse olabileceğini düşünüyorum

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Bunlar olmadan ya bu gezegenden kaçarız yada birbirimizi yok ederiz. Bu dünyada daha fazla zamanımız olduğunu düşünmüyorum.
Yaşam için gereken kaynakların tükenmesi gibi bir çok problem bizi bekliyor. Belki bir çözüm bulunabilir ama ben bunun yerine bilim adamlarının başka gezegenlere odaklandığını düşünüyorum.
Zeka olarak ise genetik olarak anne babalar çocukların göz rengini ten rengini seçebilecek. Bu durumda zeka kapasitesi içinde belki bir müdahale tekniği geliştirebilir bilim adamları. Tuhaf teknolojik gelişmeler bizi bekliyor. İşin kötü tarafı muhtemelen ömrümüz bu gelişmeleri görebilmeye yetmeyecek :)

Reaksiyon puanı
5,163
Emin ol dünyanın merkezinde tıpkı yumurtada olduğu gibi spermi koruyacak kollayacak bir yapı yok.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Olmaz bu iş dünyanın çekirdeği güçlenirse manyetik alan da yükselir ya güneşe yaklaşır yanarı yada ay çarpar patlarız hiç dokunmasınlar
İnsanın zekileşmesi için evrimleşmesi gerek bununda sadece radyasyon zarar vermeden hücre dna sını değiştirirse olabileceğini düşünüyorum
Dünyanın kendini Güneşin Radyasyonundan koruması Dünyanın bir Nötr canlı olduğunu açığa vuruyor. Sadece onun merkezindeki çekirdeği Mayalandırmak lazım.
Benim fikrimce İnsanların gözünü korkutuyorlar ölümcül sıcak var filan diye. Elbette oraya düşünce olürüz ama daha sonrasında başka bir dünyada göz açmış olacağız hiç birşeyi hatırlamadan. :)

Thanos bunu beğendi.
Bende onu beğendim her kimse :D

Milyarda bir ihtimalse bizim dünyadan 7 kişi gidecek demektir :)
Milyarlarla dedim Milyarda 1 demedim ki :D heuhuehuehe

Bunlar olmadan ya bu gezegenden kaçarız yada birbirimizi yok ederiz. Bu dünyada daha fazla zamanımız olduğunu düşünmüyorum.
Yaşam için gereken kaynakların tükenmesi gibi bir çok problem bizi bekliyor. Belki bir çözüm bulunabilir ama ben bunun yerine bilim adamlarının başka gezegenlere odaklandığını düşünüyorum.
Zeka olarak ise genetik olarak anne babalar çocukların göz rengini ten rengini seçebilecek. Bu durumda zeka kapasitesi içinde belki bir müdahale tekniği geliştirebilir bilim adamları. Tuhaf teknolojik gelişmeler bizi bekliyor. İşin kötü tarafı muhtemelen ömrümüz bu gelişmeleri görebilmeye yetmeyecek :)

Ben Evrenin ve Doğanın İnsanı akıl almaz derecede güçlendireceğine inanıyorum nedense. İnsanı - İnsan Güçlendirirse Uzaydan ve evrenden öteye gidemez benim fikrimce.

Emin ol dünyanın merkezinde tıpkı yumurtada olduğu gibi spermi koruyacak kollayacak bir yapı yok.

O zaman Dünyada Olmamızın ne anlamı var? :D İnsana gereken herşey var Hava Su Ateş Topak.

Toprağa Düşen sert Bitki Çekirdeğinden bile çatlayıp Bitki çıkıyorsa ortaya, Bide Dünya merkezine İnen Canlıyı düşün :D :D :D

sowngard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Celal Şengör gibi atlıyorum ortaya. Zırva tam bir zırva :)

Reaksiyon puanı
5,163
Dünyanın kendini Güneşin Radyasyonundan koruması Dünyanın bir Nötr canlı olduğunu açığa vuruyor. Sadece onun merkezindeki çekirdeği Mayalandırmak lazım.
Benim fikrimce İnsanların gözünü korkutuyorlar ölümcül sıcak var filan diye. Elbette oraya düşünce olürüz ama daha sonrasında başka bir dünyada göz açmış olacağız hiç birşeyi hatırlamadan. :)

Bende onu beğendim her kimse :D

Milyarlarla dedim Milyarda 1 demedim ki :D heuhuehuehe

Ben Evrenin ve Doğanın İnsanı akıl almaz derecede güçlendireceğine inanıyorum nedense. İnsanı - İnsan Güçlendirirse Uzaydan ve evrenden öteye gidemez benim fikrimce.

O zaman Dünyada Olmamızın ne anlamı var? :D İnsana gereken herşey var Hava Su Ateş Topak.

Toprağa Düşen sert Bitki Çekirdeğinden bile çatlayıp Bitki çıkıyorsa ortaya, Bide Dünya merkezine İnen Canlıyı düşün :D :D :D
Tüm bilimi katletdiniz. Einstein'ın anası ağlıyor şuan:D:D:D

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Tüm bilimi katletdiniz. Einstein'ın anası ağlıyor şuan:D:D:D
Dünyanın kendi enerjisi ile çektiği resimde bile Yaşam boyutlarının İç içe olduğunu anlatırken daha neyi anlamıyorsunuz ?
:)

Merkeze doğu delik açılırsa İlk kafayı ben atarım O deliğe şerefsizim :D Geride kalanların canı cehenneme İsterse sonra Dünya Güneşi ve sonra Galaksiyi yutsun Hepsi beni besleyecek HAHHAHAHAHAHA :D

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Bu yazımda burada kalsın bir zaman kendime lazım olur.

Evrene Göre Biz insanlar hala atomaltı parçacıklarız ve ne kadar Evrim geçirirsek geçirelim bizim bir Üst boyutumuz olacaktır. Evrim geçirelim dedikte Maymundan veya herhangi canlıdan insana değil ------ Bir mikroskobik boyuttan İnsan Formuna dönüşmemizi diyorum. Boyut atlama olayı hani bizimde içimizdeki mikroskobik canlılar için bizim vücut Evren rölünü oynuyor yaşam böyle sürüp gidiyor. Evren Durmadan genişliyor diye söz varya Evreni Doğmuş bir çoçuk gibi düşünün. Çocuk büyüdükçe vücutu genişlenince çocuğun içindeki Evren`de normal olarak genişliyor. Bana göre Başka gerçek yok daha. Doğruyu bulmuşum kendi düşüncemde.