Yazılım hatası.

Yusufyosef

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy a70 cihazinda farkettiğim bi yazılım hatasi farkettim ve samsunga illetiğim mesaj şu;
"Merhaba,ben
Karabük Üniversitesi(TÜRKİYE),Metalurji Malzeme Mühendisliği ögrencisi YUSUF IŞIK.
Öncelikle samsung cihazları kullandığımı ve cihazlarınızı beğendiğimi söylemek istiyorum.
Galaxy A70 cihazımda bir problem tespit ettim.Ve bu problem yazılımsal bi problem olması gerekiyor çünkü kendim gidip samsung bayisinde kontol ettim ve ordaki cihazdada aynı problem vardı.
Problem ise şu ;
GalaxyA70 cihazının parmak izi okuyucusu aktif durumdayken ve kilit ekranında parlaklik en düşük seviyedeyken ekran da bir pixel hatası,renk kayması problemi var.
Bu problemi arka plan resimlerinin farkli renkler içeren birçok resimde denedim hepsinde ayni problemle karşılaştım. Fakat parmak izi okuyucusunu devreden çıkardığımda hiçbir problem olmadığını tespit ettim.
Parmak izi okuyucusunun yazılımsal bir hatası olduğundan şüphe duyuyorum.Bu problemi göz ardı etmeyeceğinizi düşünüyorum." Bu mesajıma cevap alabilirmiyim. Veya bu konuda bana destek olur musunuz ?

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Hocam bu 1 yazılımsal hata. Sonraki sürüm güncellemesinde düzeltilebilir. Ama garantisini tam vermiyorum. Sonra işin sonu benim eski telefon gibi olmasın?

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Sizin eski telefona ne oldu hocam
Hocam GM Discovery. Telefon ucuz diye 2. El olarak 500 TL'ye aldım. İlk önce sorunsuz idi. Reset atıp kullandım. Ama telefon kaç kez servise gitti. (2 kere ekran değişti,çok kötü kırıklar vardı. 1 de yere düştü. Sonra da elimde yağmurlu havada suya girdi.) Sonunda da
1. Tekrar ekranı değişecek.
2. Telefonda sürüm güncellemesi aklıma bile gelmedi. Son anda telefon mesajlar kısmında dondu kapandı ve bir daha da açılmadı.
3. Telefon asla şarj almıyordu. Bazen jet gibi şarj ediyor. Bazen saatte bir şarj ediyor. Şarj soketi de hesaba eklendi.
4. Son anlarda telefon 2-3 basmada açılıyordu. Güç tuşu tam basmıyor idi.
5. Arka kapağı çıkart tak yapa yapa kapak düzgün yerine oturmuyor.
6. Telefonun bataryası da nasibini aldı. Dakikada 1 şarj ediyordum artık telefonu. Ve bu sorunlar için 280 TL masrafı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam uzun lafın kısası telefon çöp oldu.