insanimsi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 450
İnternet driverini silecekseniz kullanınXp kullanmayın..

İnternet driverini silecekseniz kullanınXp kullanmayın..
?İnternet driverini silecekseniz kullanın![]()
Linux karışık ve uygulama desteği sıkıntılı olan bir işletim sistemi 2 işletim sistemi bir arada kullanacaksan diğer yanda linux köşede durabilir.Linux Mint kur xp kurma.
Ekli dosyayı görüntüle 75057Ekli dosyayı görüntüle 75059
xp ve vista orijinal olsada kurmam.
@afşarmehmed abi zaten şu an yeni pc aldım monster abra a5 V16.1.1 bu bozuluncaBence xp perfect kullanın derim
860$ ? ln forum olmasaydı şimdiArkadaşlar pc garantiye gitti eski toshiba 860₺ hasar varmış![]()
Aynen860$ ? ln forum olmasaydı şimdi860 tl ye o pc den 10 tane alınır.
![]()
ln şaka değil dimi çünkü internetteki hazır kasalarda canavar gibi sistem dahi o fiyatlarda.
860 tl tamire gönderecek ekranı için.Telefonların bile rami daha fazla bence o pc yi açmaya değmez.
ln şaka değil dimi çünkü internetteki hazır kasalarda canavar gibi sistem dahi o fiyatlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
860 tl tamire gönderecek ekranı için.
keşke benim olsa.
keşke benim olsa.
:d
oldukça iyi bir sıcaklık bence yani 80 dereceye yaklaşmadıkça sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 75594
Gerçekten? A101'de 249TL'ye aldik intel cpu çok ateşli...
Cpuya ağlı soğutucu takili değil....oldukça iyi bir sıcaklık bence yani 80 dereceye yaklaşmadıkça sorun yok.
normalde 70-80 derce filan oluyor ve çok çekirdekli bu
buzlukta filan açıyorsundur o zaman çünkü çok soğuk geldi.Cpuya ağlı soğutucu takili değil....
Soğutucu yok.
Kastığını nereden uyduruyorsunuz? Kasma falan olamaz.Makina ,kasım kasım kasılıyor Oyunda ne hayır beklenir ki.
ne yaptın yaArkadaşlar pc garantiye gitti eski toshiba 860₺ hasar varmış![]()
1 GB RAM ile Windows XP'den Windows 7 Professional kurmayı düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada işlemci Intel Pentium M 1.60 GHz.
CS 1.6 nasıl olur peki?
Makina ,kasım kasım kasılıyor Oyunda ne hayır beklenir ki.
Yüklü bellek, Windows 7'nin çalışmasına ancak yetecek kadar; aslında böyle bir sistem için çok da bir beklenti içinde olmamak lazım.Kasma falan olamaz.
Dayımda Lenovo İdeacentre Q180 vardı. Fabrika çıkışlı Windows 7 Home Basic 64 bit kurulu geldi. Ram 2GB DDR3 1066 MHz. Hatta 1920x1080'de HDMI ile kullanmıştı. Ve hiçbir kasma yoktu. Özellikleri:2 GB Ram'li Casper laptop'a Windows 7 Starter 32 bit kurduğum halde sistem kasım kasım kasıyordu sende ne olur düşünemiyorum
Adı üstünde Laptop ile Masaüstü bir değil.2 GB Ram'li Casper laptop'a Windows 7 Starter 32 bit kurduğum halde sistem kasım kasım kasıyordu sende ne olur düşünemiyorum
O kadarda kötü değil...Dayımda Lenovo İdeacentre Q180 vardı. Fabrika çıkışlı Windows 7 Home Basic 64 bit kurulu geldi. Ram 2GB DDR3 1066 MHz. Hatta 1920x1080'de HDMI ile kullanmıştı. Ve hiçbir kasma yoktu. Özellikleri:
İşlemci: İntel Atom D2700 2.13 GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6450 A
RAM: 2GB DDR3 1066 MHz
HDD: 500 GB SATA 2 WD HDD
Şuan ki İşletim Sistemi: UEFI Windows 10 Pro 64 bit.