16 Yaş Çalışabileceğim bi yer

Plibistous

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
8
Okul bittiğinde bi yerde çalışma kararı almıstım fakat bayramlardan kurtarırım diye düşünüyodum olmadı :D Yaklaşık 400Tl gibi paraya ihtiyacım var okul açılana kadar nerede çalısabilirim?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Öncelikle bunu yakın çevrene bildir, yani tanıdık birileri var mı araştır.
O yaşta tek başına pek bir yerlere girebileceğini zannetmiyorum :D
Bir de ne tür işler yapabilirsin bu da önemli belirtir misin :)

Plibistous

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
8
Aslında var ama onların durumuda pejk iyi değil zora sokmak istemiyorum. Bende zannetmiyorum ama araştırmaya çalısıyorum :D Çoğü işi yapabilirim ağırlık tasıma falan hariç

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Araştırman lazım bana kalırsa elektronik dükkanlarını gezerek çırak lazım mı diye bir sor :)
Bu tür yerlerde ağır iş pek olmaz olsa da sana yaptırmazlar anca getir götür işleri olur paradan ziyade elde edeceğin en büyük gelir ise yaşadığın deneyimler olur :)
Sanayilerde fazla çırak açığı var diye biliyorum ama oralarda çalışan bütün çıraklarda da bir kaportacı dükkanı açma hayali bulaşıyor dikkat et :D

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Aslında var ama onların durumuda pejk iyi değil zora sokmak istemiyorum. Bende zannetmiyorum ama araştırmaya çalısıyorum :D Çoğü işi yapabilirim ağırlık tasıma falan hariç
Telefoncu zevkli olabilir bence sabahtan akşama kadar kırılmaz yap yapıştırısın :D