Harici HDD'ye VMware'den Windows 10 UEFI Kurmak

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Herkese öncelikle selamlar. İnternetten SATA TO USB3.0 dönüştürücü aldım. Laptobum BIOS'a girmediğinden. Başka bir bilgisayara geçtim ve Windows kurulumunda USB ile kurulamayacağını söyledi. Birisi Vmware Workstation ile kurulabileceğini söyledi. Cidden kurulur mu? Kurulursa uyumsuz driverlar kendi bilgisayarıma takınca Windows kendiminkilerle değiştirir mi?

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Herkese öncelikle selamlar. İnternetten SATA TO USB3.0 dönüştürücü aldım. Laptobum BIOS'a girmediğinden. Başka bir bilgisayara geçtim ve Windows kurulumunda USB ile kurulamayacağını söyledi. Birisi Vmware Workstation ile kurulabileceğini söyledi. Cidden kurulur mu? Kurulursa uyumsuz driverlar kendi bilgisayarıma takınca Windows kendiminkilerle değiştirir mi?
VMware sanal bilgisayar oluşturma yazılımıdır. Kuramazsın.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
VMware sanal bilgisayar oluşturma yazılımıdır. Kuramazsın.
Çoktan Vmware ile kurdum. Dönüştürüyü taktım fiziksel yeni disk ekledim Vmware den. Sonra SATA'yı seçtim Windows 10 Pro 64 bit UEFI kurdum. Şimdi laptobuma taktım sorunsuz çalışmakta. Siz bilmiyorsunuz. Yaptığım sürüm: Vmware Workstation Pro 15.1.0

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Çoktan Vmware ile kurdum. Dönüştürüyü taktım fiziksel yeni disk ekledim Vmware den. Sonra SATA'yı seçtim Windows 10 Pro 64 bit UEFI kurdum. Şimdi laptobuma taktım sorunsuz çalışmakta. Siz bilmiyorsunuz. Yaptığım sürüm: Vmware Workstation Pro 15.1.0
Ben de kullanıyorum o programı. Harici HDD'm olmadığı için bilmiyor olabilirim.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Ben de kullanıyorum o programı. Harici HDD'm olmadığı için bilmiyor olabilirim.
Benimde Harici HDD'm yok. Ben çevirici aldım. Sata to Usb. Onun sayesinde ve Vmware sayesinde bilgisayarımı kurtardım.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
ikinci pc ve windows ile?
Halama gidip hallettim. Laptobumun HDD'sini söküp çeviriciye taktım. Kurdum Vmwareyi. Sonra çeviriciyi pc ye taktım. Kurdum UEFI Windows 10 Pro 64 biti. Sonra eve gidip laptopa geri taktım HDD'yi. Sonra 2 saniye Cihazlar hazır duruma getiriliyor çıktı ve pc açıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci pc ve windows ile?
Ve şu anda sorunsuz kullanıyorum. Bu videodan Allah razı olsun.