Windows Yükleme (Format Atma) Ekranı Gelmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Asus X553MA laptobum var format usb sini takıp bios dan birinci olarak usb seçiyorum ikinci olarak hiçbir şey seçiyorum kaydet başlat dedikten sonra yine bios ekranına atıyor windows yükleme ekranı usb yi açmıyor neden acaba win xp , 7 denedim bir kaç farklı dosya denedim rufus windows7 usb tool olan programı da denedim hiç birinde çalışmadı benim bilmediğim bir ayarı biosdan vs bir şey olabilir diye sormak istedim (bu arada her yaptığım usb yi bios dan seçerken uefi yazıyordu windows xp dosyasını bile uefi diyordu ama ben usb yi yazdırırken uefi seçmedim)

detanaoq

Asistan
Reaksiyon puanı
71
sorun uefi desteklememesi usbyi uefi destekli yap...

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
sorun uefi desteklememesi usbyi uefi destekli yap...
öyle de denemiştim herhalde ama tekrar denerim win 7 , xp dosyası uefili yazdırılabilir mi rufus da denerim baska problem ne olabilir?

detanaoq

Asistan
Reaksiyon puanı
71
öyle de denemiştim herhalde ama tekrar denerim win 7 , xp dosyası uefili yazdırılabilir mi rufus da denerim baska problem ne olabilir?
7 olmaz uefi desteklemez 8, 9, 10, ubuntu, LinuXMint gibi destekleyenler olur... 7 kurmak için uefi kapatılırsa olur ki onun için security boot v.s.e yazan yer olacak seçeneklere bak...

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
7 olmaz uefi desteklemez 8, 9, 10, ubuntu, LinuXMint gibi destekleyenler olur... 7 kurmak için uefi kapatılırsa olur ki onun için security boot v.s.e yazan yer olacak seçeneklere bak...
secure boot ne olmalı internette uefi win 7 yazanlar uefili değil mi birde zaten pc eski ve özellikleri kötü 10 kurulu tekrar 10 yapmayacam kasıyor

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
bu ne konu ölmüş herşeyi kafandan at
Mesaj otomatik birleştirildi:

imajı rufus ile mi atıyorsun ?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
bu ne konu ölmüş herşeyi kafandan at

imajı rufus ile mi atıyorsun ?
evet rufus ile win 7 yazdırdm olmadı sonra windows tool varya onunla yazdırdm xp yi de tool ile çeşit çeşit denedim olmadı D:

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
evet rufus ile win 7 yazdırdm olmadı sonra windows tool varya onunla yazdırdm xp yi de tool ile çeşit çeşit denedim olmadı D:
gpt mi mbr mi yaptın ?

windows tool kullanma uzmanlık ister o xd

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
gpt mi mbr mi yaptın ?

windows tool kullanma uzmanlık ister o xd
nasıl yaparım video var mı ben bilmiyorum öyle yükle başlat yapıyorum :D yardımcı olur musun?

ikiside yazıyordu herhalde şimdi tam hatırlamıyorum denemiştim uefi de mbr de olmamıştı

Son düzenleme:

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
nasıl yaparım video var mı ben bilmiyorum öyle yükle başlat yapıyorum :D yardımcı olur musun?

ikiside yazıyordu herhalde şimdi tam hatırlamıyorum denemiştim uefi de mbr de olmamıştı
internet gitti cevap yazamadım xd

74152

bak canım :) cahil olduğun için sana kızmadım (!) ama öyle olmaz tmm mı cnm :)xd

nediyorm ben bea xd

bu arada uefi desteği denen birşey yoktur anakart uefi ile birlikte gelir yani sonradan kazanılan bir özellik değil :) sen bunu normal bios olarak yapcan tabi ki biosum eski der iken 2018 den kalma bir anakarttan bahsetmediysen cnm. neyse sen bunu normal uefisize göre yap tmm mı cancikom . hadi bakim :kissingheart::kissingheart::kissingheart:

şuan kafam biraz güzel çünkü akşamları kafam karışıyor neyse sen yap dediğimi hade öptüm byee ????

Son düzenleme:

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Neyse saol canım yarın denerim