- Reaksiyon puanı
- 5,861
hayır"o ne sistem keşke benim de olsa :OOO " tarzında xdSistemim hakkında oha dediğini diyorum, bunu oha çok fark varmış eskisinden olarak mı söyledin
hayır"o ne sistem keşke benim de olsa :OOO " tarzında xdSistemim hakkında oha dediğini diyorum, bunu oha çok fark varmış eskisinden olarak mı söyledin
Kötü hissettim şimdi kendimihayır"o ne sistem keşke benim de olsa :OOO " tarzında xd
Dünya standartlarına göre ortalamanın çok az üstünde bir sistem aslında :/hayır"o ne sistem keşke benim de olsa :OOO " tarzında xd
dünya standartları ?Kötü hissettim şimdi kendimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dünya standartlarına göre ortalamanın çok az üstünde bir sistem aslında :/
Türkiye şartları ve ekonomisi işte buna bile hasret bırakıyor
Artık öyle değil. Google bile 6gb istiyor helalinden. Ve bilgisayar ortalamasını anlamak için baktığın yer ram mi cidden kanka. Mining çok mantıklı gibi de gelmiyor bana. Elektrik derdi var ayrı oda ayarlama var, ses sorunu var, sistem parası sorunu vaar, var da var valladünya standartları ?. herkes mining için çok sayıda kullanıyor yani senin gibi normal ev kullanıcıları çok nadir
miningçileri çıkar seninki en iyilerden , ortalama sistem 4 gb ram ile başlar .
linux kullanmak , android var iken black bery kullanmak gibi .Arkadaşlar evet vectörün hataları olduğu artık kanıtlandı(çok şükür kanıtlandı yanlış biligiler ile profesör oldun artık ne diyim)
vector gerçekten araştırma yapman lazım fakat özellikle direniyorsun LİNUX KÖTÜ NE DEMEK YAHU @Forumun Ağası Finix @ConfickerBelasi hocam siz arkadaşa gerekli bilgileri özelden verirseniz mutlu olurum
Vector gerçekten bazı bilgilerin çok yanlış (bazı değil yarısı ama neyse) araştırma yap herkesin yanlışı olabilir ve lütfen mesajlarını saygı çerçevesinde at gerçekte xd nedir ya sinirr bozmamak elde değil ve mesajlarını asker arkadaşına yazar gibi yazıyorsun bu da ayrı bir mesele
Lütfen artık biraz araştırma yap ve biraz da dilini topla![]()
Blackberry bile androide geçti...linux kullanmak , android var iken black bery kullanmak gibi .
işte windows durur iken kim o çakma yazılımları kullansınBlackberry bile androide geçti...
çakma olan sensin korsan troll...işte windows durur iken kim o çakma yazılımları kullansın
yani dünyanın en zengin insanlarından birine ait![]()
vectörün bilmediği bir şey var;linux kullanmak , android var iken black bery kullanmak gibi .
ln cidden dalga mı geçiyorsunuz ? android var iken black bery kullanmak gibi birşey kelimesinden ne anladın ???vectörün bilmediği bir şey var;
Android de bir linux'tur.
vectörün bilmediği bir şey var;
Android de bir linux'tur.
Aşağıdaki alıntıda GNU/Linux hakkında biraz bilgi vermeye çalıştım ancak görünen o ki bazı kişiler anlamak istemiyor.ln cidden dalga mı geçiyorsunuz ? android var iken black bery kullanmak gibi birşey kelimesinden ne anladın ???
linux kötü bir işletim sistemidir ve tercih edilmez windowstan sıkılıp değişiklik olsun diye kullananlar var sadece o kadar hiçbir windowstan üstün özelliği yok .
Ben şahsen GNU/Linux hayranı bir insan değilim, kullanıcısıyım. GNU/Linux "Süs olsun." diye geliştirilmedi. 1980'li yıllarda ağırlıklı bir şekilde kullanıcı alanı yazılımları, GNU Projesi tarafından geliştirilmeye başlandı. GNU Projesi ise Richard Stallman'ın ortaya attığı söylenebilecek özgür yazılımı savunuyordu. 1990 yılına gelindiğinde çekirdeğin eksik olduğu fark edildi ve GNU Hurd oluşturulmaya başlandı ancak GNU Hurd tam olarak istenilen seviyeye gelmemişti. 1991 yılında o zaman Finlandiyalı bir öğrenci olan Linus Torvalds, Linux çekirdeğini yazdı. Bu çekirdek yanlış hatırlamıyorsam 0.12 sürümünde GNU GPL ile lisanslandı. Bildiğim kadarıyla günümüzde çoğu GNU/Linux dağıtımındaki Linux çekirdeği özgür olmayan yazılımlarla birlikte geliyor ama bunun bu konunun konusu olduğunu düşünmüyorum. GNU Hurd istenilen seviyeye gelmediği için onun yerine Linux çekirdeği kullanılmaya başlandı. Ayrıca gördüğüm kadarıyla Android ile GNU/Linux karşılaştırılmış. Bildiğim kadarıyla Android'de daha az GNU yazılımı var ve Linux çekirdeğini kullanabildiğini söyleyebilmemize rağmen GNU/Linux'a göre biraz daha farklı bir işletim sistemi olarak bahsetmek herhâlde yanlış olmaz.
GNU/Linux dağıtımları, dağıtımdan dağıtıma değişmekle birlikte geliştirilmesi sürdükçe güncelleme alacaklardır. Kaynak kullanımı ise genellikle masaüstü ortamına göre değişmektedir.
Oyun konusunda pek bir bilgim yok ama bazı kişilerden de bazı oyunları desteklediği konusunda yorumlar okumuştum. Oyun performansı biraz tartışmalı olabilir.
Ek olarak sadece GNU/Linux kullanmak zorunda değilsiniz. İki işletim sistemini de aynı bilgisayara kurabilirsiniz.
Benim bu anlattıklarım GNU/Linux hakkındaki görüşlerinizin biraz farklılaşması içindi yani GNU/Linux'a geçmeniz için değil. GNU/Linux'a geçmek konusunda emin değilseniz geçmenizi önermiyorum ancak GNU/Linux'u Microsoft Windows gibi pek de GNU/Linux ile alakası olmayan bölümlerde yanlış olarak bahsetmeniz, belki de GNU/Linux'a geçmek isteyen kullanıcıları GNU/Linux'tan uzak tutmaya çalışmanız bence pek doğru bir davranış değil.
eleman troll... almıyor kafası almıyor...
Bence artık tartışmamak gerekiyor çünkü bu sefer iki taraf için de tartışma hakkı oluşuyor.yeter ln cevap yazmayın başka bir sitede olduğumu sanıp sövcem ln xd koktey kurdum çözüldü konu kilit olması lazım![]()
Haklısınız hocam trole karışamayacağım ama ms konusu haklısınızbu eleman troll ve ms beynine işlemiş... ajan smith gibi virüs olmuş... @VECTORRR