Ekran kartımı yanlışlıkla kaldırdım ve artık gözükmüyor ne yapmam gerek

Reaksiyon puanı
76
RevoUninstaller, Driver Booster'ın olduğu regedit ve diğer dosya yollarını başka türlü göremez.
Ya da istersen sistem geri yükleme yap ama bu işlem biraz uzun sürebilir.
Bu arada bu program driver'larıma bir tokat koyduktan sonra silinmiş olabilir mi? Tüm zamanların en kötü benchmark testini aldım az önce

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Kasma bir şey olmaz. Zaten Driver Booster'ın zararlı kısmı bilgisayara yanlış driver kurması. Şuan kendisi yok sıkıntı yok.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
Bu arada bu program driver'larıma bir tokat koyduktan sonra silinmiş olabilir mi? Tüm zamanların en kötü benchmark testini aldım az önce
Driver Booster'la işin bittikten sonra;
Aygıt Yöneticisinden tek tek sürücüleri çevrimiçi olarak güncelleştirmeyi dene.
Driver Booster hileli bir yazılım: sistemine güncel olmayan sürücüleri, güncel diye yükletmiş de olabilir ya da cihazın için uygun olmayan sürücüleri de yükletmiş olabilir.
Aktif olarak oyunda iken performansın nasıl? Bence o daha önemli.

Reaksiyon puanı
76
Driver Booster'la işin bittikten sonra;
Aygıt Yöneticisinden tek tek sürücüleri çevrimiçi olarak güncelleştirmeyi dene.
Driver Booster hileli bir yazılım: sistemine güncel olmayan sürücüleri, güncel diye yükletmiş de olabilir ya da cihazın için uygun olmayan sürücüleri de yükletmiş olabilir.
Aktif olarak oyunda iken performansın nasıl? Bence o daha önemli.
Oha hepsinin ismi bile değişti?! ne oluyor ya Driver Booster ne pislikmiş

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
Oha hepsinin ismi bile değişti?! ne oluyor ya Driver Booster ne pislikmiş
Yukarıda paylaştığın performans sitesini bile bir şekilde yanıltıyor,
normalde bir sürücü güncelleştirme yazılımını kaldırmak, nasıl genel performansı etkileyebilir ki? Biraz sorgulamak lazım.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
73899

1. regeditten anlamadığın aşırı belli
2. pp en artık cici değil
3. antivirüsler kendilerini dahi virüs zannedebiliyor
4. uzun zamandır kullanıyorum format attıktan sonra sadece aslında güncelleme alan bir donanımım en son 13 yıl önce almış xd
5. ss ye bakın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

gma 3100 kullanıyorum driver güncellemesi yok fakat 100 kere dahi rahat güncelleme yapmışımdır format attıktan sonra xd

Reaksiyon puanı
76
Ekli dosyayı görüntüle 73899
4. uzun zamandır kullanıyorum format attıktan sonra sadece aslında güncelleme alan bir donanımım en son 13 yıl önce almış xd
5. ss ye bakın .

gma 3100 kullanıyorum driver güncellemesi yok fakat 100 kere dahi rahat güncelleme yapmışımdır format attıktan sonra xd
Kanka ben olaya yeni dahil oluyorum zaten korktum modlar öyle diyince zaten bu konuda çok bilgimin olmadığını anlamışsındır yaw

Reaksiyon puanı
76
yukarıdaki ayarı hiç mi görmedin ???
Yok kanka ne yalan söyleyeyim benim elimde format usb'si olmadığından mecburen bilgisayarcıya attırmıştım, o da kurmuş DB6'yı. Ara sıra tarat dediydi. Yüklenme bana cephe aldığım kişinin sen olduğunu da yeni fark ettim :(

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Yok kanka ne yalan söyleyeyim benim elimde format usb'si olmadığından mecburen bilgisayarcıya attırmıştım, o da kurmuş DB6'yı. Ara sıra tarat dediydi. Yüklenme bana cephe aldığım kişinin sen olduğunu da yeni fark ettim :(
cephe almak mı ? kafam lol ?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
Ekli dosyayı görüntüle 73899
5. ss ye bakın .

Bu konuda ne yazdıysam aynen geçerli. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın.

Ama insanlara asılsız iftiralar atmayın. Neymiş regedit bilmiyormuş.

Yahu geçen bir mesajında işletim sistemi bir yazılım değil diyen sen değil miydin? Bilmediğin konularda yorum yapma hiç olmazsa. Her konuya mesaj yazmak, çok mesaj kasmak, çok bildiğini göstermez.

Reaksiyon puanı
76

Yahu geçen bir mesajında işletim sistemi bir yazılım değil diyen sen değil miydin? Bilmediğin konularda yorum yapma hiç olmazsa. Her konuya mesaj yazmak, çok mesaj kasmak, çok bildiğini göstermez.

Linux kötü mü? Bir çok yerde kullanırım aşırı yazılım bilgim olmamasına rağmen. Ayrıca her dijital veri bir yazılımdır

Kanka batırmışsın

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861

ekstradan pc ye indirilip kurulan değil o başka birşey gözle görmediğin şeylere yazılım denir . bu da yazılım sayılır da adı işletim sistemi .

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Neyse bence konuyu dağıtarak kuralları ihlal ediyoruz amacımız arkadaşa yardımcı olmak olmalı
ben de ekran kartı sürücüsünü silmiştim bir ara normal aygıt yöneticisinde dahi yoktu sadece driver booster yükleyebildi . ( sorun çözülmüştur driver booster 6.5 kullan :) )

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
ben de ekran kartı sürücüsünü silmiştim bir ara normal aygıt yöneticisinde dahi yoktu sadece driver booster yükleyebildi . ( sorun çözülmüştur driver booster 6.5 kullan :) )
Ekran kartının adını bilebilecek kadar teknik bilgin varsa driverı kurduğun anada zaten gelir. Driver bosster başka ekran kartının driverını yükler, yakar.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Ekran kartının adını bilebilecek kadar teknik bilgin varsa driverı kurduğun anada zaten gelir. Driver bosster başka ekran kartının driverını yükler, yakar.
eski ekran kartım nvidia geforce 6200 (turbo cache ) ve driver booster daima bunu yüklüyordu ne olduğuna herzaman bakıyordum hep bunu yüklüyordu zaten 2009 dan kalma ve sadece sürücüleri değil oyun bileşenleri vb şeyleri de yükler ve yükleme sırasında crc hatası filan da hiç olmaz . tersine driverlerden anlamayan biri kendi ekran kartının adını görmeden boyutunu filan bilmeden nasıl oluyor da driver booster tarama yaptıktan sonra farklı ekran kartını gösterdiğini anlamıyor ???

Ayrıca bütün driver'ları elle kurdum ve güncelledim çıkan sonuç bu şekilde
MSI B350M PRO-VDH (MS-7A38) Performance Results - UserBenchmark
oha sisteme bak !!!

Reaksiyon puanı
76
eski ekran kartım nvidia geforce 6200 (turbo cache ) ve driver booster daima bunu yüklüyordu ne olduğuna herzaman bakıyordum hep bunu yüklüyordu zaten 2009 dan kalma ve sadece sürücüleri değil oyun bileşenleri vb şeyleri de yükler ve yükleme sırasında crc hatası filan da hiç olmaz . tersine driverlerden anlamayan biri kendi ekran kartının adını görmeden boyutunu filan bilmeden nasıl oluyor da driver booster tarama yaptıktan sonra farklı ekran kartını gösterdiğini anlamıyor ???

oha sisteme bak !!!
Bunu ironi olarak mı söyledin

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169

oha sisteme bak !!!
Eski ekran kartına noldu?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861