emirhanacar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
başlıkta gördüğünüz gibi ztn ne yapmam gerek
driver booster ile yükle .başlıkta gördüğünüz gibi ztn ne yapmam gerek
reis alakasız bir mesaj atmışsın o görev yöneticisinde gözükmüyor diyordriver booster ile yükle .
ekran kartı denen şeyi görmüyor filan ne bilym ekran kartı olduğundan haberi yok bir yerden elektrik geliyor şeklinde neyse sen anladın onu bunu da sadece driver booster yapabilir başka hiçbir uygulama yapamaz .reis alakasız bir mesaj atmışsın o görev yöneticisinde gözükmüyor diyor
Cevaba gelelim
Arkadaşım ilk önce o cpu wifi bellek vb yazan enlemesine bir satır var ya girişte işte o sarırın bulunduğu yere sağ tık yap sonra gpu yu seç
Bahsettiğim ekran bu ekran
windows update ile daha düzgün bulup yüklüyor o saçma program parazitten başka bir şey değil...ekran kartı denen şeyi görmüyor filan ne bilym ekran kartı olduğundan haberi yok bir yerden elektrik geliyor şeklinde neyse sen anladın onu bunu da sadece driver booster yapabilir başka hiçbir uygulama yapamaz .
Görev yöneticisini kullanarak bu işlemi nasıl başardın?Görev yöneticisine girdim ve ekran kartımı yanlışlıkla kaldırdım ve artık gözükmüyor ne yapmam gerek?
ön yargı sadece seninkisi .windows update ile daha düzgün bulup yüklüyor o saçma program parazitten başka bir şey değil...
Driver Booster o kadar başarılı bir program olsaydı, herkes onu kullanırdı.bunu da sadece driver booster yapabilir başka hiçbir uygulama yapamaz .
herkes onu kullanıyor zaten ilkkez bu forumda böylelerini gördüm .Driver Booster o kadar başarılı bir program olsaydı, herkes onu kullanırdı.![]()
Bu forumda Driver Booster'ı şiddetle öneren bir başka üye daha yok!Herkes onu kullanıyor zaten, ilk kez bu forumda böylelerini gördüm.
zararlı yazılımdan başka bir şey değil...ön yargı sadece seninkisi .
virüs demişsin ama driver booster diyor yani program virüssüzzararlı yazılımdan başka bir şey değil...
driver_booster_setup_free 2.exe - Jotti's malware scan
virusscan.jotti.org
sonuçlar ortada 2 farklı sitede virüs de değil trojan deniyor... testler ortada...virüs demişsin ama driver booster diyor yani program virüssüz
Ama diğerleri IObitDriverBooster diyor.sonuçlar ortada 2 farklı sitede virüs de değil trojan deniyor... testler ortada...Ekli dosyayı görüntüle 73873Ekli dosyayı görüntüle 73873
temiz olsa hepsi temiz derdi...Ama diğerleri IObitDriverBooster diyor.
virüs demişsin ama driver booster diyor yani program virüssüz
Ama diğerleri IObitDriverBooster diyor.
Potansiyel istenmeyen program (PUP) tanımına biraz açıklık getirelim o zaman.Malwarebytes bu programı potansiyel istenmeyen program (PUP) olarak değerlendiriyor ve kurulumuna bile izin vermiyor.
Programı kaldır gider oUlan bende de var Driver Booster? ben de hep ondan yaparım güncellemelerimi. Ne yapsam silebilirim virüsü?!
Revo Uninstaller FREEWARE ile (Kaldır (sil) işlemi sırasında Advanced modunu kullanarak regedit ve diğer tüm konum girdilerini yok etmek için) onu kaldırabilirsin. Sonra bilgisayarı baştan başlatırsın.Driver Booster? ben de hep ondan yaparım güncellemelerimi. Ne yapsam silebilirim
Peki indirdiği driver'larda sıkıntı yoktur değil mi? Ben sürekli her hafta aratır indirirdim. Hatta bilgisayar performansını arttırdığına bile şahit oldumCevapla
Revo Uninstaller FREEWARE ile (Advanced modunu kullanarak regedit ve diğer tüm konum girdilerini yok etmek için) onu kaldırabilirsin. Sonra bilgisayarı baştan başlatırsın.![]()
Attığınız programa tamamen güvenebilir miyim?Revo Uninstaller FREEWARE ile (Kaldır (sil) işlemi sırasında Advanced modunu kullanarak regedit ve diğer tüm konum girdilerini yok etmek için) onu kaldırabilirsin. Sonra bilgisayarı baştan başlatırsın.![]()
Sorun yaşamadım diyorsan, kullanmaya devam edebilirsin. Ama uzun vadede genelde sıkıntı yaşatan bir program ve yabancı forumlarda da driver indirme ve güncellemeleri için bu gibi programlar pek önerilmiyor. Önceden kurulum sırasında tarayıcıya müdahale ediyordu, bazen farklı sayfalar, reklamlar açılıyordu. Bu gibi şeyler halen var mı, şimdiki son durumu bilmiyorum.Peki indirdiği driver'larda sıkıntı yoktur değil mi? Ben sürekli her hafta aratır indirirdim. Hatta bilgisayar performansını arttırdığına bile şahit oldum
Evet, bu işin ehli sayılır.Attığınız programa tamamen güvenebilir miyim?
Hocam ben direkt program kaldırdan kaldırmıştım driver booster'ı fakat sanırım şu an regeditte hala kalıntıları çökmüş vaziyette. Nasıl silerim ki yüklediğim Revo Uninstaller ileSorun yaşamadım diyorsan, kullanmaya devam edebilirsin. Ama uzun vadede genelde sıkıntı yaşatan bir program ve yabancı forumlarda da driver indirme ve güncellemeleri için bu gibi programlar pek önerilmiyor. Önceden kurulum sırasında tarayıcıya müdahale ediyordu, bazen farklı sayfalar, reklamlar açılıyordu. Bu gibi şeyler halen var mı, şimdiki son durumu bilmiyorum.
Evet, bu işin ehli sayılır.
Driver Booster'ı sitesinden indirip tekrar kurduktan sonra RevoUninstaller'ı açıp onu kaldırmayı deneyebilirsin.Hocam ben direkt program kaldırdan kaldırmıştım driver booster'ı fakat sanırım şu an regeditte hala kalıntıları çökmüş vaziyette. Nasıl silerim ki yüklediğim Revo Uninstaller ile
Yani kendi ellerimle, kurtulduğum virüsü geri mi yükleyeyim ?Driver Booster'ı sitesinden indirip tekrar kurduktan sonra RevoUninstaller'ı açıp onu kaldırmayı deneyebilirsin.