- Reaksiyon puanı
- 16,128
2+2 yap 3 standart dışı.
çıkartırsa delirtebilir saç baş yoldurur...Ben yıllarca 1+1+1 3GB 800mhz ram kullanmıştım pek bir sıkıntısı olmadı açıkcası(yaklaşık 5-6 yıl).
tırrek windows 7'nin zaten minimum sistem gereksinimi 1 gb. bunu neyini idrak edemiyorsun. uçacak hali yok ya oyunun
O sisteme SSD alacağına Ram Alırsın bir 150 Gb SSD 150-200 TL Onun yerine 4 gb Ram bile alır.Ya da ssd takıp sanal bellek açarsın, yine mis gibi çalışır...
hayret bu sefer windows 10 demediandroid paklar o pcyi...
Nedenmiş? SP2 oldukça stabil bir vista dağıtımı desteği bitmeseydi kullanılırdı...Windows Vista Mavi Ekranlarla Pardüs ya da Linux ya da Android 5.0 kurabilirsin
İşlemciniz 64-bit ise ama pc geneli kötüyse home basic x64 kurabilirsiniz.Windows XP'den daha iyi bir performans gösterir, artık zaten 0-4gb ram arası Windows 7 ,4gb ram üstü de Windows 10 kullanılması lazım diğerlerine bence bulaşılmamalı ama Professional yerine Starter sürümü bu tip bilgisayarlarda daha çok işe yarayabilir düşük özellikli bilgisayarlar için.
Öncelikle teşekkür ederim. Bem Professional'dan Starter'a düşürmeyi düşünüyorum.Ama Starter'ın özelliştirilememe sorunu yüzünden Home Basic olabilir.Windows XP'den daha iyi bir performans gösterir, artık zaten 0-4gb ram arası Windows 7 ,4gb ram üstü de Windows 10 kullanılması lazım diğerlerine bence bulaşılmamalı ama Professional yerine Starter sürümü bu tip bilgisayarlarda daha çok işe yarayabilir düşük özellikli bilgisayarlar için.
İşlemcim x86.Nedenmiş? SP2 oldukça stabil bir vista dağıtımı desteği bitmeseydi kullanılırdı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciniz 64-bit ise ama pc geneli kötüyse home basic x64 kurabilirsiniz.
Windows 10 güzel ama sistem kaç TB RAM'li olursa olsun hatta işlemcisi İ9 olsun yinede o sistemi çok hantallaştırıyor 4 GB üzeri RAM'li sistemlere 8.1 pro tavsiyemdir, hatta bu yazıyı bile 8.1 pro'dan yazıyorum.
2 değil o 3 Gb RAM var, ekran da almış bir miktar.
3 değil 2,5gb 2gb ve 512mb 2+2 vardı biri bozuldu...2 değil o 3 Gb RAM var, ekran da almış bir miktar.
![]()
Linuxlite kur3 değil 2,5gb 2gb ve 512mb 2+2 vardı biri bozuldu...
Linuxlite kur![]()
Bu arada 0.4 gb lik rami nerden buldun xd ( hd grafik in mi var :OEkli dosyayı görüntüle 73129
Linux Mint 19.1 Tessa 64-bit mate var ve Pardus...
Windows kuma mi ?microsoft dışında uyduruk kurcalanmış windows kuma...
i82945ggz gpu var i945gz chip set var...
Ekli dosyayı görüntüle 73130
kurma Linux Mint yeter.Windows kuma mi ?
Mac os ise hic onerilmez cunku windows ve linuxta 1 gb gereken sey macos ta 4 gb ram istiyormuskurma Linux Mint yeter.
ama 1507 sürümü
neolmuş ki? yeni resim için müsait değil.ama 1507 sürümü![]()
o zaman resim atmadan mesaj yaz.neolmuş ki? yeni resim için müsait değil.
hayır . ben kurdum 50-55 fps aldığım oyunun bölümünde 2-3 fps oldu xd10 pro 32bit te sorun yok 10 pro kurun.