Çakma iPhone'un İnceleme Videosu

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Çift sim kart desteği, geniş ve dokunmatik ekranı, radyosu var. Bu videoda, çakma iPhone'u satın alan kullanıcı, adım adım inceleme yapıyor.

Çin'de üretilen taklit telefonlardan nasibini alan iPhone'un başı, yeni çıkan modellerle dertte. Firmanın bile sunamadıklarını, taklitleri sunuyor. Örneğin; FM radyo, çift sim kart desteği, hafıza kartı, Türkçe dil desteği var. Bugüne kadar söylenti olarak ve ekran görüntüleri ile bilinen çakma iPhone'un videolu incelemesini aşağıda bulabilirsiniz. Cihazın fiyatını da söyleyelim; her şey dahil sadece 150 Dolar. Çin'den sipariş verdiğiniz halde, kargo parası da istenmiyor. Gümrük sorunu olmazsa, ülkemize gelme süresi de 2 hafta.

Videoyu İzleyin

[sdntv2]cakma_iphone.flv[/sdntv2]

::
Buradaki videoyu izleyemiyorsanız Adobe Flash Player yazılımını güncelleyin!

:: Çakma iPhone'a el uzanır mı? Bu başlıkta tartışalım.

Bilgi için: Dealextreme
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Emmm :D

Troy Teşekkür etttimde ..

Nece konusuyo bu adam :D

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Firmware gerçek iphone ile aynımı acaba?

santra

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
kendim ve sizin için yarım saattir uğraştım..en sonunda buldum arkadaşlar..link aşağıda...eğer bu siteden getirtebilecek olan varsa, tek ricam bana da lütfen ulaşsınlar, çünkü ingilizcem ve bu konudaki alışveriş kültürüm yetersiz....bir tane de ben almak istiyorum..saygılarımla...

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13241

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
alıp bide biz incelesek çok iyi olur bence :D
gps özelliği yok sanırım ?

rhnkyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifi, gps yok. Sms sesi değişmiyomuş,cam 1.3 mp değil vga, http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13241 sayfasındaki yarumları okuyunca anlaşılıyor. Zaten bu fiyat ile böyle bir telefondan çok şey beklememek lazım. bu özellikleri ile bile başarılı...

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
acaba kaliteli ve dayanıklı mı?Malum Çin malları. :)

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çin mallarına güven olmaz :) yasak oldugu için telefon bir süre sonra aramaya kilitleniyor ama açtıra biliyorsunuz tabi bir 25 ytl karşılıgında :)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Orjinalinin yerini tutmaz 500 dolar fazla veririm.. Orjinalini alırım daha iyi...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hersey tamam da yürüyen Chernobyl diyolar cok fazla radyasyon yayıyomuş çin malı teller

nervousking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hersey tamam da yürüyen Chernobyl diyolar cok fazla radyasyon yayıyomuş çin malı teller

:D:D yürüyen çernobil:D:D komkmiş ama doğru.ne iphonedan aldığın özellikleri alabiliosun ne de performansı.. üstelik sağlığında tehlikede 1000ytl daha ver gerçek iphone al 1.500ytl verilmez diosanda alma boşver gtsn : )

haxuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alıcam nerden sipariş edicez ya :D:D

belki bit pazarlarında vardır :D:D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D:D yürüyen çernobil:D:D komkmiş ama doğru.ne iphonedan aldığın özellikleri alabiliosun ne de performansı.. üstelik sağlığında tehlikede 1000ytl daha ver gerçek iphone al 1.500ytl verilmez diosanda alma boşver gtsn : )

1500 YTL mi ? Doğubank denen birşey var.. :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Toplu alalım ama ben ısırılmış elma logosu istiyorum

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
troy dublaj istiyoruz lütfen :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iphone taiwan'da üretiliyor. taiwan nerede? çin'de...

Çin'de çoğu uluslarası tanınmış firmalar üretim yapıyor ucuz maliyetten, rekabet vs.den ötürü. O yüzden olayı Çin malı diye kestirip atmamak lazım, bunlar direk çakma Halk bisküvi gibi :mrgreen:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
troy bende istiyorum bu telefondan ama tamamen çince cıkıp başka dil olmazsa içinde yeni dil desteklerini sana yazdırırım şimdiden söyliyeyim :P

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
babamın arkadaşı almış 180 liraya :D kendine de ondan al dio.. :D ist e gidince hangi dükkandaysa artık gidip alıcam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsun sırf oyüzden kullanmadım ipone kullanıyorum radyo nedir ya radyo olan telefon kullanmam çünkü çakma telefonlar radyo kullanıyor oyüzden yeni s4 alıcam harikay çok mutluyum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sizi parayla mi tutuyorlar. 500 yillik konuya attigi mesaja bak. iphone mu kaldi cakmasi olsun artik.