Driver Sorunu

yasor5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba Yeni Rx570 aldım fakat ne kadar uğraştımsa ekran kartı driver ile çalışmıyor
Yaptıgım şeyler
-DDU
-FORMAT
-TAK ÇIKAR
-BİOS
-KAYIT DEFTERI TEMİZLEME
yani demek istediğim her şeyi yaptım fakat ekran kartı çalışmasına rağmen driver tam yüklenmiyor aslında yüklemeye çalışınca yükleme sonuna kadar doluyor fakat yeniden başlattığımda hiçbir düzelme yok.Aygıt yöneticisine girdiğimde Kod43 hatasını alıyorum bununla ilgilidi bir şeyler denedim ama olmadı şu an drive booster deniyorum ama oda olmassa daha ne yapabilirim hiçbir fikrim yok.Bildiğiniz yardım edecek biriniz varsa lütfen yardımınızı esirgemeyin
Sistem:
Corsair Vs 450 psu
8 gb 2133 ram
Msi h100m anakart

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Kararlı bi önceki sürücüyü kurmayı deneyin, belki çalışır...

Erol34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Yeni Rx570 aldım fakat ne kadar uğraştımsa ekran kartı driver ile çalışmıyor
Yaptıgım şeyler
-DDU
-FORMAT
-TAK ÇIKAR
-BİOS
-KAYIT DEFTERI TEMİZLEME
yani demek istediğim her şeyi yaptım fakat ekran kartı çalışmasına rağmen driver tam yüklenmiyor aslında yüklemeye çalışınca yükleme sonuna kadar doluyor fakat yeniden başlattığımda hiçbir düzelme yok.Aygıt yöneticisine girdiğimde Kod43 hatasını alıyorum bununla ilgilidi bir şeyler denedim ama olmadı şu an drive booster deniyorum ama oda olmassa daha ne yapabilirim hiçbir fikrim yok.Bildiğiniz yardım edecek biriniz varsa lütfen yardımınızı esirgemeyin
Sistem:
Corsair Vs 450 psu
8 gb 2133 ram
Msi h100m anakart

Aygıt yöneticisinden ekran kartını seç, özellikler de, ordan ayrıntılar, ordanda altta donanım kimliklerini seçince karşına çıkanın en üstündeki satırı kopyala. Google a yapıştırıp ara, bu şekil doğru sürücüyü bulacağını düşünüyorum, birde driver kurarken işletim sistemi ve 64-32 olarak hangisini yüklemen gerektiğini karıştırma.