Note 8 N950F Kamera süre sorunu

Estate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar,2019 1 ocakta aldım note 8 i,şu ana kadar boyutları hariç epey memnunum.Ama müzdarip olduğum bir konu var,kamera.Kamerası ön arka ikiside hiç tatmin etmedi,uygulaması da aynı şekilde öyle.

Video kayıt özelliğinde sorun yaşıyorum,60 fps 1080p video kaydetmek istiyorum,10 dakika sınır veriyor.Cihazın ısınmaya karşı korumak içinmiş.Bu kadar yeni nesil telefonda 1080p videoda bile ısınmasına ya da ısınabileceğine anlam veremedim. 4K çözünürlükte aynı şekilde,süre problemi var 10 dakika ile sınırlandırıyor.Bu 10 dakika kısıtlamasını kaldırmam gerekli,30-40 dakika çekim yapacağım çünkü,nasıl kaldırabilirim ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Aslında kamerası güzel zamanında en iyi puanları aldı ama tabi kişiden kişiye değişir bu. 10 dakika sınırı note 9 da bile var o kalkmıyor. Sadece s10 serisinde kalktı o maalesef.

Estate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aslında kamerası güzel zamanında en iyi puanları aldı ama tabi kişiden kişiye değişir bu. 10 dakika sınırı note 9 da bile var o kalkmıyor. Sadece s10 serisinde kalktı o maalesef.

Ben özellikle video çekimlerinden ve gece düşük ışık performansından pek memnun kalmadım,kameraya çok önem veren birisi olmamama rağmen.Samsung un kendi kamera uygulamasını da sevemedim zaten,peki 3. Parti yazılımlala sorunuma çözüm getirebilir miyim ?