2012 de formattan dolayı silinen dosyalarımı geri alabilir miyim ?

DonPoldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar ben 2011 den beri pc kullanıcısıyım ozamandan bu zamana kadar 2012 de pc de kalan fotoğrafları ve dosyaları almaya çalışıyorum üstüne çok format atıldı bilgisayarın ama sabit diski(hard diski) EasyRecovery Professional le taratırsam o dosyaları kurtara bilir miyim? Sonuçta bu bilgisayarın o zamandan buzamana kadar içinden hiç bir parçası oynamadı eğer dediğim programlada olmazsa önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
Saygılarımla

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
A.S 2012 den bu güne kadar fotoğraf vb bulunan diskiniz üzerine herhangi bir dosya yazdinizsa kurtarmak neredeyse imkansız. Kurtaran laboratuvarlar var ama 7 yıllık bir yaz boz fiziken mümkün görünmüyor. Üzerine yazilmadi öyle birakildiysa her türlü kurtulur.

DonPoldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba ben üstüne sadece format atmissimdir bugüne kadar max 10 kere formatlanmistir üzerine yazılıp yazılmadığını nereden anlarım yani yardımcı olur musunuz geri alabilirmiyim

Reaksiyon puanı
5,164
Formattan sonra windows kurmanız bile dosyalara ulaşmamızı çok çok zorlaştırır.

DonPoldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Kısacası alamıyorum dimi

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,383
mantiken şöyle düşün,beyaz temiz beyaz kağıdı yazıyla doldurdun,sonra sildin,bunu 7 senedir yapıyorsun,sayfa yaz,sil yapılmaktan yıpranmış,sen ilk yazdığın yazıyı bulma çalışıyorsun,bu çok zor.
Ha deneme diyemem,bazı programlar var,fakat beklenti içine girmeni istemem.5-6 senelik kazıntıları diyelim buldu,çıkardı,ama değerleri 0 gözükme ihtimali büyüktür.

DonPoldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Tamam hepinize çok teşekkürler ben yine bir uğraşayım bu topluluğu çok sevdim anında cevap veriliyor mağdur birakilmiyor herkese hayırlı akşamlar
Saygılarımla

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,941
Ben den de bir bardak soğuk su. Afiyet olsun.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Tamam hepinize çok teşekkürler ben yine bir uğraşayım bu topluluğu çok sevdim anında cevap veriliyor mağdur birakilmiyor herkese hayırlı akşamlar
Saygılarımla
Aslında yapılabilir ama bolca vakit ve hdd izin boyutuna bağlı olarak iş uzayabilir, bende de 7 senelik flash usb vardı içindekilerin %60 ı geri geldi ama 1 haftamı aldı.
Eğer kendiniz yapacaksanız hiren's Boot cd indirip içindeki kurtarma araçları denemeniz gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde easeues partition recovery wizard programından faydalanabilirsiniz

Son düzenleme:

Enes HCKYL

Doçent
Reaksiyon puanı
222
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar ben 2011 den beri pc kullanıcısıyım ozamandan bu zamana kadar 2012 de pc de kalan fotoğrafları ve dosyaları almaya çalışıyorum üstüne çok format atıldı bilgisayarın ama sabit diski(hard diski) EasyRecovery Professional le taratırsam o dosyaları kurtara bilir miyim? Sonuçta bu bilgisayarın o zamandan buzamana kadar içinden hiç bir parçası oynamadı eğer dediğim programlada olmazsa önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
Saygılarımla
Harddiski 2012 den beri tamamen doldurmadıysan kurtarma olasılığın var

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,941
Programla değil, parçalarına ayırıp, özel donanımla olur. (Elektronik mikroskop denilen bir donanım ve uygun mekan gerekli)