Windows başlatılıyorda takıldı

kemall44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
BilgisayarI açtım internette dolaşırken bilgisayar dondu güç tuşuna basarak kapattım tekrar açtığımda Windows başlatılıyor ekranında dondu.başlangıç onarmayı denedim sorununuz çözüldü dedi fakat yeniden başlattığımda tekrar windows başlatılıyor ekranında dondu kurtarma dvd si falan yok ayrıca dün akşam bi program indirmiştim.yardımcı olursanız sevinirim

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
indiridiğiniz program ağ desteği ile güvenli modda iken (başlangıç ayarlarını etkiliyor ise) çalışmayacaktır sistem nominal ayarda sadece windows ve sürücüleri çalıştırır (kurulan programda virüs vs bir şey çalışmayacaktır) sizde sistemi temizleyip ona göre bir yol izleyebilirsiniz. (=?

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
BilgisayarI açtım internette dolaşırken bilgisayar dondu güç tuşuna basarak kapattım tekrar açtığımda Windows başlatılıyor ekranında dondu.başlangıç onarmayı denedim sorununuz çözüldü dedi fakat yeniden başlattığımda tekrar windows başlatılıyor ekranında dondu kurtarma dvd si falan yok ayrıca dün akşam bi program indirmiştim.yardımcı olursanız sevinirim
Bi 10 kez başlangıç onarma yap düzelir...
NOT: Ben bunu çok önceden yaşamıştım pc çalışırken bi anda elektrik kesildi ve elektrik gelince pc'yi açtığımda windows başlatılıyor deyip sonra otomatikman restart atıyordu, başlangıç onarma yapıp düzelttim.