oyun bılmem ses ıcınde bırsey dıyemem ama p30 güzel telefon özellıkle sarj felan süperMerhaba, bütçe 4500 TL daha üstüne çıkılamaz.
•Batarya performansı günü rahat çıkartan ve PUBG'de ısınmayan
•Ses kalitesi iyi olan (hem hoparlör hem de kulaklık)
Bir cihaz arıyorum.
p30 almıstım 5700 saat hediyeli . suan saat hediyesiz 5700 yine aynen fıyat artmıs yani.Yeni vergi zammından sonra S10e fiyatı 4800 TL civarlarına çıkmış durumda. Maalesef S10 gibi bir telefonun 5300 TL gibi rakamlara düştüğünü gördükten sonra biraz umutlanmıştım lakin o da 6000 TL üstüne çıkmış. 4500 TL şuan çok arada kalmış bir bütçe.
Galaxy S10EMerhaba, bütçe 4500 TL daha üstüne çıkılamaz.
•Batarya performansı günü rahat çıkartan ve PUBG'de ısınmayan
•Ses kalitesi iyi olan (hem hoparlör hem de kulaklık)
Bir cihaz arıyorum.
Alacak olan kişi ben değilim. 3500'den 4500'e çıkıldı zaten. KDV'yi gider yansıtıp geri 800 geri kazanılacak.Bütçeyi biraz daha arttırıp Xiaomi Mi 9 almanızı tavsiye ederim
ÖTV zamindan sonra 4500 TL ye alinacak telefon kalmadı maalesef . 500 TL daha verip mi 9 alabilirAlacak olan kişi ben değilim. 3500'den 4500'e çıkıldı zaten. KDV'yi gider yansıtıp geri 800 geri kazanılacak.
Evet o mantıklı dün akşamdan beri araştırmadayım.Migros’ta huawei düz huawei mate 20 var 4600 tl
4000'e düşse alınır ben 64 gb modeli için söylüyorum
P30 4500 seviyesinde değil adam o fiyatta önerin diyoroyun bılmem ses ıcınde bırsey dıyemem ama p30 güzel telefon özellıkle sarj felan süper
Hediyesi olan saati sattınmı o fiyata geliyor.P30 4500 seviyesinde değil adam o fiyatta önerin diyor
Bence de s10e neredeyse hiç ısınmıyor en azından her yere yayıldığı için ısı pek hissedilmiyor. Sese laf yok ben iphonedan geçince şok oldu alırsan göreceksin. Batarya konusunuda şöyle yardımcı olayım sosyal medya özellikle youtube ve instgramda çok vakit harcıyorum max ekran açıklığı 6 saat 15 dakika aldım (s10'dan bahsediyorum) sende 5 saat çok rahat alırsın. Ama bu fiyata en uygun hepsiburadadan alabilirsinS10e tam tarif ettiğin bi cihaz belki bataryası 2.bi şarj isteyebilir bunun dışında ısınma kasma gibi şeyler olmaz ses performansı süper
Sen dene işe yararsa söylersin. Bu arada zekândan (!) çok etkilendimHediyesi olan saati sattınmı o fiyata geliyor.
aslında o fiyatta p30 cimri,akakçe gibi sitelerde mevcutP30 4500 seviyesinde değil adam o fiyatta önerin diyor
Olabilir ama hepsiburada bana daha güvenli geliyor nedenseaslında o fiyatta p30 cimri,akakçe gibi sitelerde mevcut
saydığım siteler zaten en uygun fiyatta satan siteleri buluyor hepsiburada dahilOlabilir ama hepsiburada bana daha güvenli geliyor nedense
P20 pro o fiyata alınmazhuawei p20 pro olabilir
bence güzel ama sadece geniş tlf bıraz daha beklerse p20 proda zam gelır sanki.P20 pro o fiyata alınmaz
Telefon iyi ama o fiyata s10e s9 plus varbence güzel ama sadece geniş tlf bıraz daha beklerse p20 proda zam gelır sanki.
elini cabuk tut ama . zam geldimi bilmiyorum ama fazla para verme yazıkTelefon iyi ama o fiyata s10e s9 plus var
Yok estağfurullah yani fazla para verme diye dedim. ;(peki ben napayım hocam ağustostan önce almam malesef imkansız elini çabuk tut diyorsun demesi kolay