Tasarımcı Bilgisayarı (Laptop)

sinanarslan111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocamlar merhaba,

Ben Autocad, Revit gibi çizim programlarını ve 3D modelleme programlarına uygun bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayarlardan pek anlamam ama bulabildiğim bilgisayar önerileri (genel bilgilendirme siteleri aracılığıyla), Intel i7 4 çekirdek bilgisayarlar. Bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir? Sıkıntısız kullanabileceğim farklı tip özellikte bilgisayarları var mıdır? (AMD işlemcili vs.)

Belirtilen bilgisayarlar 6000 TL civarında hatta 10000 TL'lere kadar çıkıyor.... Ancak benim bütçem 3000 TL civarında. Oyun vs. gibi nedenlerle kullanmayacağım ancak yukarıdaki belirttiğim programları kullanmam gerekecek.

Sizce daha ucuza halledebilir miyim, yoksa 6000 - 10000 TL bayılmam mı gerekecek?

sinanarslan111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3d modelleme yapacaksanız 3000tl lik laptop ile olmaz. En hesaplı, şu monsteri alıp,bi 8 gb daha ram ilave ettireceksiniz.

Abra A5 V13.4.3 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Hocam sağolun. Peki monster markasının öbürlerine nazaran avantajı az bilinir ama performansı yüksek olması mı? Ram ekleme konusunu da basit bir işlem diye biliyorum ancak 0 bilgisayara müdahale ettirmekte biraz tuhaf geliyor hele 6000 TL verdikten sonra.:D

Yani bütçe olsa keşke ama bütçe yok. :rolleyes:O zaman 3000 TL civarı, orta segment Autocad kaldırabilecek bilgisayar önerileriniz var mıdır??