iPhone 6 dan mi 8e geçiş

carnage43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPhone 6 16 GB telefonumu 4 sene kullandım çok memnundum ama şarj ve hafızası az olduğundan dolayı telefon degistirmem gerekiyordu ve uzun süre araştırmalarımdan sonra mi8 almaya karar verdim aklımda soru işaretleri vardı ve onuda 1-2 gün içinde hallettim. Migrostan aldım mi 8 cihazımı 3 gün oldu ve çok memnunum. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım tamamen f/p ürünü ve gayet guzel. Bütçe olarak alabilecegim bir telefondu fazlasını çıkamadım. Gönül isterdi tekrar iPhone almak ama fiyatı belli :) Samsung larda ücret olarak beni zorlayacaklardi. Mi 8 hepsine bin basar diyemem bence her türlü Samsung daha iyidir diye düşünüyorum ama bu telefonda gerçekten güzel ve çoğu ihtiyacı karşılayabilecek telefon. Forumda pek bu şekilde bir yazı görmediğinden dolayı paylaşmak istedim. :)

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
iPhone 6 16 GB telefonumu 4 sene kullandım çok memnundum ama şarj ve hafızası az olduğundan dolayı telefon degistirmem gerekiyordu ve uzun süre araştırmalarımdan sonra mi8 almaya karar verdim aklımda soru işaretleri vardı ve onuda 1-2 gün içinde hallettim. Migrostan aldım mi 8 cihazımı 3 gün oldu ve çok memnunum. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım tamamen f/p ürünü ve gayet guzel. Bütçe olarak alabilecegim bir telefondu fazlasını çıkamadım. Gönül isterdi tekrar iPhone almak ama fiyatı belli :) Samsung larda ücret olarak beni zorlayacaklardi. Mi 8 hepsine bin basar diyemem bence her türlü Samsung daha iyidir diye düşünüyorum ama bu telefonda gerçekten güzel ve çoğu ihtiyacı karşılayabilecek telefon. Forumda pek bu şekilde bir yazı görmediğinden dolayı paylaşmak istedim. :)

Başlık olmamış dostum birazdan biri gelir geçilir yazar :p tabi hayırlı olsun bu arada.
Dediğin gibi samsung bir tık daha iyi kamera & ses arayüz, ikonlar vs baktığımızda bir tık daha profesyonel dokunuş var diyebiliriz ama onunda eksileri oluyor mesela bataryanın hakkını vermiyor gibi zaten oyun performansında senin alet s9'u tokatlıyor miui arayüzünün kendine has özellikleride var bu tarz şeylerde samsung geride sonuç olarak f/p olarak kral bir cihaz aldınız memnun olursunuz umarım.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
biraz daha bekle mi9 çıkacak mi 8 fiyatı düşecek mart sonu nisan ayında Türkiye lansmanı yapılacak

carnage43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mi 9 çıktığında fiyatı yüksek olur ben aldım zaten mi 8 mi9 un fiyatı ininceye kadar ben 1 senelik mi8 sahibi olmuş olurum ?

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
zaten ben sana mi 8 al mi 9 çıkınca fiyat düşecek dedim