3400 TL ye kadar telefon mi8

carnage43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu fiyata en iyisi galiba mi 8 fakat şöyle bi sorun var mi 8 en uygun migrosta var kafamı karıştıran kısım global rom kısmı. internet üzerinden biraz araştırma yaptım global rom lu gelmiyormuş galiba migrosa sorun olur mu ya da sıkıntı yaşarmıyım artık telefonu alıp 3-4 sene arkama bakmak istemiyorum. Yeni önerilere açığım telefonda yaptıklarım pubg mobile oynuyorum film izliyorum işimden dolayı bazen zamanım çok oluyor telefonda çok vakit geçirebiliyorum. Yeni önerilerede açığım herkese teşekkür ederim. Şunu unutmuşum Asus zenfone 5z hakkındada bilgisi olan var mı mi8 mi yoksa zenfone 5z mi ?

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Global ROM yüklü geliyor merak etmeyin. Mi serisinde ürünler satışa ilk Çin'de satışa sunulur oradan alınırsa global ROM yüklü gelmez fakat ürün Türkiye'ye ister ithalatçı ister resmi garanti ile gelsin global ROM yüklü gelir. Abim Migrosdan 128 GB sürümünü Ağustos ayında almıştı gayet memnun. Yinede Migrosdan almak yerine buradan almanızı öneririm. Güvenilir bir sitedir ve garantisi öbür ithalatçılara göre daha iyidir.

carnage43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arada tam 400 tl fark var :) 400 tlde az para değil

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
O fiyata LG G7Thinq veya Oneplus 6 da düşünebilirsin

Melih B.

Asistan
Reaksiyon puanı
85
LG G7 yada Meizu 16TH pildeki rakamlara aldanmayın.

stackman

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar bu fiyata en iyisi galiba mi 8 fakat şöyle bi sorun var mi 8 en uygun migrosta var kafamı karıştıran kısım global rom kısmı. internet üzerinden biraz araştırma yaptım global rom lu gelmiyormuş galiba migrosa sorun olur mu ya da sıkıntı yaşarmıyım artık telefonu alıp 3-4 sene arkama bakmak istemiyorum. Yeni önerilere açığım telefonda yaptıklarım pubg mobile oynuyorum film izliyorum işimden dolayı bazen zamanım çok oluyor telefonda çok vakit geçirebiliyorum. Yeni önerilerede açığım herkese teşekkür ederim. Şunu unutmuşum Asus zenfone 5z hakkındada bilgisi olan var mı mi8 mi yoksa zenfone 5z mi ?
Mi8'de kulaklık girişi olmadığı için hem şarj hem kulaklık aynı anda takamayacaksınız. Bu PUBG Mobile oynayan ben için büyük bir sorun ve + olarak ses performansı (hem hoparlör hem kulaklık olarak) çok iyi olduğu için 2 cihaz arasında Zenfone 5Z'yi tercih ettim.