quantumekanik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Emin misin hiç mi kullanamam?Kesinlikle darboğaz yaşarsınız. E.kartı pek bi iş görmez,yani.
32nm'lik bir işlemciyi 4ghz çıkarınca neyle soğutcaz hocam sıvı nitrojen olur mu ?Anakart uygun olsaydı işlemciyi en az 4,0 ghz yapıp ,biraz güçlendirebilirdik. Onun için sormuştum.
Bu sisteme GTX 1050 Ti bile ,maalesef darboğaz yaşatır.Şu nerdeyse bitmek üzere olan, oem RX 460 tan bi tane kap. Muaadilleri ,800-900 TL arası. Eski e.kartını ,10 a katlar. Görünüşü yanıltmasın.
AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 128bit PCI Express 3.0 x16 Ekran Karti - 56.84 USD + KDV
Bu işlemciye gerek yok ,ileri soğutmalar. Hava soğutma ile çıkıyor.4,4 ghz yapanlar var,sağlam bi anakart ile.32nm'lik bir işlemciyi 4ghz çıkarınca neyle soğutcaz hocam sıvı nitrojen olur mu ?
? İyiymiş.Bu işlemciye gerek yok ,ileri soğutmalar. Hava soğutma ile çıkıyor.4,4 ghz yapanlar var,sağlam bi anakart ile.
O Senin problemin bence. Buraya çözüm sunmak için gelmediğin belli. Çözüm sunanlarda belli.Asus rog 1060 ekran kartım var kendini 2000mhz hızına çıkardığı zaman i5 7500 işlemcime bile dar boğaz yaşatabiliyor sizce o işlemci ile kullanabilir misiniz ?
Kısaca olucak iş değil.O Senin problemin bence. Buraya çözüm sunmak için gelmediğin belli. Çözüm sunanlarda belli.
Arkadaş zaten bu işlemci ile bile darboğaz yapıyor senin elindeki ile mümkün değil demek için yazmış. Kalp kırmaya gerek yok.O Senin problemin bence. Buraya çözüm sunmak için gelmediğin belli. Çözüm sunanlarda belli.
Kalp kıran kendisi ki Admin. Kendi notu düşük gelince "Öğretmenimm, niye Ahmet'e 20 puan fazla verdiniz ama benim 10 puanımı kırdınız" gibisinden kıyaslamaya gidiyor.Arkadaş zaten bu işlemci ile bile darboğaz yapıyor senin elindeki ile mümkün değil demek için yazmış. Kalp kırmaya gerek yok.
Elindeki işlemci 9 yıllık bir işlemci o yüzden o işlemci ile imkansız. 1156 soket işlemcilerden ilk seri haricinde daha fazlası takılıyor mu bilmiyorum ama i7-870 bile taksan darboğaz yapacaktır. Kısaca OEM RX 460 alsan daha yararlı olur. Paranda cebinde kalır.
Boş tarafından bakan sizsiniz hocam ben size 7'ci nesil bir işlemcide bile dar boğaz yapıyor konusunu en gerçekçi haliyle anlattım.Kalp kıran kendisi ki Admin. Kendi notunu düşük gelince "Öğretmenimm, niye Ahmet'e 20 puan fazla verdiniz ama benim 10 puanımı kırdınız" gibisinden kıyaslamaya gidiyor.