Mahmut Bolat
Asistan
Arkadaşlar merhaba 1 - 2 saat önce mate 20 pro cihazımı aldım pek bir bilgim yok kamera arayüzü ile ilgili. Bu nesneyi gösterdiğin zaman ismini veriyor ya o özelliği nasıl açarım
Hayır nasıl aktif edebilirimAi aktifmi modlarda
teşekkür ederimValla bende o cihaz yokayarlarını biraz kurcalayın. Siz aslında cihazı yeni aldınız bence biraz kurcalayın ayarlarını filan forumda mate 20pro konusu açılmıştı zannedersem orda kullanıcı tecrübelerinizi yazıp birazda resim paylaşabilirsiniz. Bahsettiğimiz şey ya foto çekme ekranında yada seçenekler sekmesi içinde vardır.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Valla bende o cihaz yokayarlarını biraz kurcalayın. Siz aslında cihazı yeni aldınız bence biraz kurcalayın ayarlarını filan forumda mate 20pro konusu açılmıştı zannedersem orda kullanıcı tecrübelerinizi yazıp birazda resim paylaşabilirsiniz. Bahsettiğimiz şey ya foto çekme ekranında yada seçenekler sekmesi içinde vardır.
teşekkür ederim
valla hocam bende Reeder p10' dan geçtim. Allah her şeyin en güzellerini nasip etsin hepimize
Yapay zekayı açman gerekiyor. Kamera menüsünde dişli çark’a tıkla ve usta yapay zeka(master ai)’yı aç.Arkadaşlar merhaba 1 - 2 saat önce mate 20 pro cihazımı aldım pek bir bilgim yok kamera arayüzü ile ilgili. Bu nesneyi gösterdiğin zaman ismini veriyor ya o özelliği nasıl açarım