İkiside aynı kategorideki neredeyse özelik yönünden LG biraz ilerde ama performans falan Xiaomi sevdiğinize göre seçim yapın bence.
Pil gibi özelliklerde LG geçer ekranında 4 pixsel var çünkü normelde kırmızı, yeşil, mavi, olur ama LG ekranında fazladan beyaz pixsel var yani beyaz renkleri çok daha iyi ve canlı veriyor yani sadece beyaz rengi vermek için tüm renkler yanmıyor bu sayede ekran süresi çok daha iyi ikiside üzmez oyun falan olarak donanım aynı neredeyse sadece mi 8 de 6gb ram var fazladan başka bir ayrıntı yok yani tasarıma dikkat etmeniz daha iyi olucaktır.bana oyun ve şarj lazım ve xiaomi resmi garantisi sıkıntı olurmu
sakaryada bayisi varmı yada kocaeli hangi firma telefonuna sahip çıkar
Pil gibi özelliklerde LG geçer ekranında 4 pixsel var çünkü normelde kırmızı, yeşil, mavi, olur ama LG ekranında fazladan beyaz pixsel var yani beyaz renkleri çok daha iyi ve canlı veriyor yani sadece beyaz rengi vermek için tüm renkler yanmıyor bu sayede ekran süresi çok daha iyi ikiside üzmez oyun falan olarak donanım aynı neredeyse sadece mi 8 de 6gb ram var fazladan başka bir ayrıntı yok yani tasarıma dikkat etmeniz daha iyi olucaktır.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109274-123770-128722/lg-g7-thinq_xiaomi-mi-8-128gb_xiaomi-mi-8-pro/ bakarmısınızPil gibi özelliklerde LG geçer ekranında 4 pixsel var çünkü normelde kırmızı, yeşil, mavi, olur ama LG ekranında fazladan beyaz pixsel var yani beyaz renkleri çok daha iyi ve canlı veriyor yani sadece beyaz rengi vermek için tüm renkler yanmıyor bu sayede ekran süresi çok daha iyi ikiside üzmez oyun falan olarak donanım aynı neredeyse sadece mi 8 de 6gb ram var fazladan başka bir ayrıntı yok yani tasarıma dikkat etmeniz daha iyi olucaktır.
xiaomi direk eledim pardon suya dayanıklılık sıfırama lg 3000 xiaomi 3400 mah nasıl geçiyor
---- Mesajlar birleştirildi ----
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109274-123770-128722/lg-g7-thinq_xiaomi-mi-8-128gb_xiaomi-mi-8-pro/ bakarmısınız
Benim arkadaşlar bunları anlayacak kadar gelişmiş değil ?1000nit gibi parlaklığı görmek için bende LG alırdım beyaz pixsel'de ayrı hava atma nedeni.
Arkadaşın: one hangi telefon
Sen: One LG G7 thinq
Arkadaşın:LG çöp
Sen: aç bakıyım beyaz bir sayfa
Arkadaşın: ??
Haydaaa bomba imha etmeyi bilen ?Epey-com sitesinde zaman zaman yanlış bilgiler veriliyor.
Gsm Arena ya da Phone Arena'ya bakın özellik ve karşılaştırma açısından.
Ben olsam ne Xiaomi seçerim ne de LG.
(bomb's been planted)
?
Katılıyorum. Bazen epey yanlış bilgiler veriyor.Epey-com sitesinde zaman zaman yanlış bilgiler veriliyor.
Gsm Arena ya da Phone Arena'ya bakın özellik ve karşılaştırma açısından.
Ben olsam ne Xiaomi seçerim ne de LG.
(bomb has been planted)
Lg kamera ekranda önde oldumu düşünüyorum daha kaliteli mi8 den ama g7 de 4 gb ram mi8 de 6 gb ram varLg G7 ThinQ Xiaomi Mi 8 hangisi
lg eski lg değil kronik sorunlarını çözemediği için ve TR çekildi teknik servis bile yok