Kurdum diğer yüklenmeyenleri yükledi sadece ekran kartı ile ıde ata/atapı denetleyicileri diye bişey kaldı onlarda başarısız oluyorlar güncellemiyor onları nasıl yapıcam ?driver booster kurup deneyin![]()
Windows 10 pro yeni yükledim işletim sistemini güncelleme 65 te kalıyor.işletim sistemi arıza çıkarıyor demekki... En son ne zaman sistem güncellemesi yapıldı ve hangi windows sürümünü kullanıyorsun? Ne zamandan beri kullanıyorsun bir de...?
temiz format şart... acilen temiz format atın. ve driver booster ile tüm sürücüleri güncelleyin windows ile değil.Windows 10 pro yeni yükledim işletim sistemini güncelleme 65 te kalıyor.
sadece onaylanmış sürümleri güncelle seçeneği var, onu işaretledi mi sorun olmaz.Driver Booster ile güncellemenizi önermem. Beta sürücüleri yükleyip sistemin dengesini bozabiliyor.
Temiz format nasıl atıcam ?temiz format şart... acilen temiz format atın. ve driver booster ile tüm sürücüleri güncelleyin windows ile değil.
Onu Windows Update yapıyor zaten. Ekran kartını son sürüme güncellemiyordu sadece GeForce yükleyip yapıyordum ama sürüm 1809'da ekran kartını bile son sürüme güncelledi. Bana göre Windows Update daha sağlıklı ek program derdinden de kurtarıyor kişisel tercih meselesi tabisadece onaylanmış sürümleri güncelle seçeneği var, onu işaretledi mi sorun olmaz.
Temiz format nasıl atıcam ?