ynsemrephoto
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar. 8 plus kullanıcısıyım. Telefonum daha 1 aylık bugün fark ettim ki pil sağlığım %99 a düşmüş. Bu normal mi ? Şarjdayken teli kullanmıyorum. %20 nin altına inmiyorum. Pil ömrü için gerekli önlemleri de (parlaklık otomatikte , arka planda çalışan uygulamalar kapalı vs vs) alıyorum. Yani dikkatli kullanıyorum. Normal mi bu ?

işareti gitmeden çekme ve %10 A düşmeden sakın şarja takma, demiş bunlar batıl inanç, bizim arkadaş şarja takacağım diye %10 a düşürmek için video açıyor, flaş lambasını açıyor
 işareti gitmeden çekme ve %10 A düşmeden sakın şarja takma, demiş bunlar batıl inanç, bizim arkadaş şarja takacağım diye %10 a düşürmek için video açıyor, flaş lambasını açıyor  ve dolunca şimşek işaretinin de gitmesini bekliyor. Lityum iyon pil tak çıkar bişey olmaz.
 ve dolunca şimşek işaretinin de gitmesini bekliyor. Lityum iyon pil tak çıkar bişey olmaz. 

bende şaşırdım zaten pili degiştirdim bedavaya appledan yok daha kullanmıyorum orjinal 4 saatde şarj edeni kullanıyorum pil de ölmüyor.
 bende şaşırdım zaten pili degiştirdim bedavaya appledan yok daha kullanmıyorum orjinal 4 saatde şarj edeni kullanıyorum pil de ölmüyor.