xPhoenix06
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,186
10 gün oldu bilgilendireyim.
Anaaa unuttuk ya la burayı dur hemen geliyorum.
Adama 2 saattir mesaj atıyorum telefonu eline alsa görecek...
Ustam bu benim 2. hesap bu hesaba yollasana sana zahmet kimliğim açığa çıksın diğer hesabın şifresini unuttumAdama 2 saattir mesaj atıyorum telefonu eline alsa görecek...
Boşver sen onu.Adama 2 saattir mesaj atıyorum telefonu eline alsa görecek...
Hadi oradan.Ustam bu benim 2. hesap bu hesaba yollasana sana zahmet kimliğim açığa çıksın diğer hesabın şifresini unuttum
Tamam görürsün o hesaba hiç girmeyeceğim şifresini unuttum diyorum ya yalan mı sanki...Hadi oradan.
Bir kere ustam diyerek fail oldun.
Dhaa hayatımda görmedim ustaö dediğini bana.
Özel mesaj atmıyorum kiTamam görürsün o hesaba hiç girmeyeceğim şifresini unuttum diyorum ya yalan mı sanki...
Off illaki hesaba gireyim yani? Şifreyi hatırlayınca yazarım bir şeyler o zaman inanırsınız...Özel mesaj atmıyorum ki.
Mesajlarına bak o zaman.
Hemen süresiz uçuralım abiOlmadı şimdi, bana çıkacaktı o..![]()
Hemen süresiz uçuralım abi![]()
Bak bak bak...Hemen süresiz uçuralım abi![]()
Para en iyi insanı bile değiştirir.Bak bak bak...
Para insanı değiştiriyor derlerdi de inanmazdım.![]()
Sen baştan kaybettin abi uyarıyı yaptım benOlmadı şimdi, bana çıkacaktı o..![]()
Standart utkuversus çekilişidir. 2 Google Play 1 Steam mantığında ilerlediğimiz için sırada Steam var. 25TL kod vereceğim.
BenN yazmanız yeterlidir. Büyük küçük harf duyarlıdır.
Oyuna dalmışım hocam.Adama 2 saattir mesaj atıyorum telefonu eline alsa görecek...
Hemen süresiz uçuralım abi![]()
@Görkem Say Pardon abi.Bak bak bak...
Para insanı değiştiriyor derlerdi de inanmazdım.![]()
Olur öyle hatalar@Görkem Say Pardon abi.Para size çıktı zannedip size yüklendim. Death Mark, Görkem Say ikisi de yeşil karıştırıyorum.
Biriniz pembe falan yapın.