Merhaba arkadaşlar windows 10 deneme sürümü yüklü, internetten bulduğum keyler ile bir türlü etkinleştiremedim cmd ile denedim olmuyor. Bağlantı kurulamadı yada bu ürün anahtarı etkinleştirmez diyor ne yapmam gerek 30 gün sonra sürüm dolacak?
PC yi yeni aldım ücretsiz bir yöntemi yok mu?
OEM Key satın alıp maile gelen kodu girdiğimde herhangi bir format vs. yapmadan direk etkin oluyor dimi? Orjinal oluyor kişiselleştirme vs hepsini yapabiliyorum?
Bende şuan bu yüklü güncelleme yaptı mı bilmiyorum. Microsoft Windows 10 Home 64Bit - 30 Günlük Deneme Sürümü Kurulum ve Test HizmetiSize zaten satış sonrası gelen mail ile açıklamasını yapacaklardır. Almış olduğunuz anahtara bağlı. Kullanmış olduğunuz sürüm aynısını alırsanız etkinleştirme tamamlanır. Ancak farklı bir sürüm alırsanız güncelleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Bende şuan bu yüklü güncelleme yaptı mı bilmiyorum. Microsoft Windows 10 Home 64Bit - 30 Günlük Deneme Sürümü Kurulum ve Test Hizmeti
Tamam dostum sağolasın.Windows 10 Pro & Home Lisans Anahtarı Key 32&64 Bit - n11.com Bu ürün gibi bir tane anahtar alacaksınız, tabi sadece bu bir örnektir. Bilgilerinize.
Tam olarak isimlerinin nasıl geçtiğini hatırlamıyorum ama galiba OEM Lisans keyi filan şeklinde geçiyordu böyle 2 windows 10 lisansı + 2 office lisansını 20tl ye almıştım ben bi aralar galiba n11den almıştım bulabilirsem atayım linkini
---- Mesajlar birleştirildi ----
evet n11den almışım 29tl'ye ama kaldırmışlar ürünü![]()