• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanlar bu arabayı Rusyanın kışı için yaptılar ,ama Rusyanın insanını hesaba katmadılar,WW hariç geri donanımları Rus soğuna karşı sıfırlandılar,
Savaşan Dünya kitabını okumanızı tavsiye ederim

sakir_894111.jpg

Her ikisinin de tasarrımcısı (Samara için geçerli) Porsche.

şimdi soba üstünde kızarmış dilim ekmek,üstüne tereyağı, birazda bal,kıtrrr kıtırrrr,yanında demli çay,vayy anam vayy
Ne para,ne şan ,şöhret gerek insana,bu zevk yeter.Kısacık ömrün kıymetini bilene.

indir.jpg
images.jpg

birazda hafiften eskilerden ,kulağa gelen güzel şarkı

şimdi soba üstünde kızarmış dilim ekmek,üstüne tereyağı, birazda bal,kıtrrr kıtırrrr,yanında demli çay,vayy anam vayy
Ne para,ne şan ,şöhret gerek insana,bu zevk yeter.Kısacık ömrün kıymetini bilene.
Ayrıca :)

qdE2Z3.jpg

Kod:
https://youtube.com/watch?v=4yXJBAhn0Q4

Uçuşan üyeler konusu insanın yüzünü güldürüyor:)

"Uçuşan Üyeler" konusundan bildirim gelince en sevdiğim dizinin yeni sezonunun ilk bölümü yayınlanmış gibi bir heyecanla giren bir tek ben miyim? :D

sene 94-96 arasında Konya Selcukda okurken yerel radyolardan biri fon olarak I like to move it in bir mix ini kullanmışlardı halen ararım bulamam o mix parçayı

Lütfen dikkate almayınız,yayın karışması olmuştur:rolleyes:

Pazartesi Sayısal Analiz Final sınavım var ve 2 haftadır deli gibi çalışıyorum inşaAllah geçerim. Buradan Ahmet Hocama selamlar. [emoji28]

Yahu internet gitti diye modemi 5 dakika kapatıp uzanayım sonra açar devam ederim dedim saat 6 gibi, uzandıktan sonrasını hatırlamıyorum... Gitti güzelim haftasonunun 1 günü yav :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...