ismailglsn
Öğrenci
Arkadaşlar işlemcim i5 8400 stok fan ile kullanıyorum sadece black ops 4 te işlemci sıcaklığım 80 e yükseliyor bir sorun teşkileder mi ? Kullanmamda sorun var mı bu şekilde
O stok soğutucu soğutucu bile değil hocam üfleyerek de aynı performansı alırsınız. Ortalama bir işlemci soğutucu almanızı öneririm en azından.
Ortalama üstü iyi bir soğutucu her türlü iş görür. Yine de aceleci davranmayıp bunun çift fanlısını almanızı öneririm.COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L 120MM AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
Şöyke bir şey alsam işimi görür mü ?
Ben laptopta almıyorum hocam o sıcaklık değerlerini masaüstü için pek uygun sıcaklıklar değil.Peki şuanlık 79-80 derece bi sıkıntı yaratır mı ?
Bu ürünlerde çok şikayet var. Sıvı soğutucu şakaya gelmeyecek bir ürün bir kere alınıp kalitelisi seçilmeli.Akasa Venom R10 Intel ve AMD Uyumlu 120mm RGB Sıvı Soğutma Sistemi (FANSIZ) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
bunu incele 2 fanlı modelde var...
Akasa Venom R20 Intel ve AMD Uyumlu 240mm Radyatör RGB Sıvı Soğutma Sistemi (2x12cm Beyaz Multi LED Fanlı Model!) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
Akasa Venom A20 Tüm Intel ve AMD İşlemcilerle Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (AK-LC4002HS01A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
İyi üründür hocam iş görmenin ötesindedirBunu almaya karar verdim yarın alıyorumişimi görür heralde
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Led Fanlı 240mm İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi | ITOPYA
İyi üründür hocam iş görmenin ötesindedir![]()
Hayırlı olsun hocamBiraz geç oldu ama yazmayı unutmuşum yukarıdaki üründen aldım oyunda 80 dereceyi geçen işlemcim 55 dereceyi geçmedi daha çok memnun kaldım gerçekten![]()