Azami 1900 liraya telefon önerisi lütfen

gokseldbuga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar daha önce kendim için bir konu açmıştım yorumlarınız sayesinde gayet güzel bir telefon aldım. Bu sefer de arkadaşım için telefon önerilerinizi öğrenmek isterim. Kullanacak kişi bayan, oyun oynamaz, sosyal medya manyağı değildir, maillarına baksın, arada bir instagrama facebooka girsin, banka uygulamalarını kullansın, toplu taşıma araçlarında müzik dinlesin yeterli.
Ben biraz araştırma sonucunda Xiaomi Mi8 Lite 64 GB sürümünü beğendim siz ne dersiniz?
Farklı önerileriniz varsa öğrenmek isterim.
şimdiden teşekkürler saygılar

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Mi 8 lite o aralıkta alternatifsiz.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Mi 8lite
Meizu note 8

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Mi 8 lite o fiyata bence tüm ihtiyaçlarını görür.
Bana kalırsa o fiyat bandındaki en iyisi sayılır

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Mi 8 lite dan sa yerli üretim GM 9 pro al ayni ozellikteler, hatta pili daha güçlü uzun sure bitmiyor. Sakin marka yanilgisina kapilma general mobile bu telefonuyla istisna yaptı ve bir seyleri başardı. İstersen youtube den aratarak bakabilirsin incelee videolarina . :)

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,457
Merhaba arkadaşlar daha önce kendim için bir konu açmıştım yorumlarınız sayesinde gayet güzel bir telefon aldım. Bu sefer de arkadaşım için telefon önerilerinizi öğrenmek isterim. Kullanacak kişi bayan, oyun oynamaz, sosyal medya manyağı değildir, maillarına baksın, arada bir instagrama facebooka girsin, banka uygulamalarını kullansın, toplu taşıma araçlarında müzik dinlesin yeterli.
Ben biraz araştırma sonucunda Xiaomi Mi8 Lite 64 GB sürümünü beğendim siz ne dersiniz?
Farklı önerileriniz varsa öğrenmek isterim.
şimdiden teşekkürler saygılar

Xiaomi Mi 8 Lite Almanızı tavsiye ederim :)