- Reaksiyon puanı
- 10,183
Ben tesisat çizebiliyorum resim çizmeyeli baya olfu
resimler gerçekten de çok iyi, hocalık filan mı yapıyorsun veya güzel sanatlarda mı okudun
Çocukluktan boş kağıtta birşeyler karalıyordum. Pehh hal böyle olunca el alıştı göz alıştıresimler gerçekten de çok iyi, hocalık filan mı yapıyorsun veya güzel sanatlarda mı okudun![]()
Sağolasın. Fakat insan istekli olursa varya hiçbir zaman beceremem dediği şeyleri becerir. Sadece sabır ve istekÇok güzel çizimler eline sağlık. Bi çöp adamı bile çizemeyen ben senin gibi biriyle kapışamam![]()
M5
Drift yaparak renkliyicem
Bildim mi?Drift yaparak renkliyicem![]()
IskaladınBildim mi?![]()
Bir gün Model S çizer misin? Golf unutuldu herhal.IskaladınM3 hueheuheuhe
Böyle canavarı nasıl ıskalarsın
![]()
Tesla model s diyorsun galibaBir gün Model S çizer misin? Golf unutuldu herhal.![]()
Oradan bir Honda FC5 rica edebilirmiyim.
İmza yok mu imza?
Metin abi senmisin? Vay abicim forum dağılıp gitti Bende buraya yerleştimBu da hızlı bi natürmort denemem.
Ekli dosyayı görüntüle 69329
Sorma Zaur. Forum bitti. Ben de 1 -2 ay falandır, buralardayım.Başka bi foruma ,yardımcı olayım ,diye takılmıştım. Bilgimizi çekemedi , elemanlar.Metin abi senmisin? Vay abicim forum dağılıp gitti Bende buraya yerleştimSen ne zamandan buradasın? Çocukların eşşek kovalayan resiminden hatırladım seni
![]()
Abi seni gördüğüme çok sevindim vallaha.Sorma Zaur. Forum bitti. Ben de 1 -2 ay falandır, buralardayım.Başka bi foruma ,yardımcı olayım ,diye takılmıştım. Bilgimizi çekemedi , elemanlar.
Burası güzelmiş. Kendini bilen,düzgün insanlar.![]()
Zaten esas overclock için yardımcı olmak istiyorum. Çok güzel bi olay.İhtiyacı göremeyecek bi işlemciyi diriltip,bi süre daha kullanılabilir,ekran kartını besliyebilir bi hale getirmek.Abi seni gördüğüme çok sevindim vallaha.Burasıda huzurlu ortam abi iyiki gelmişsin. İnanıyorum ki Senin Çok yardımın dokunacak burada. Burada da Overclock işlerini devam ettiriyor musun abi? Yardım isteyene yardım yani