• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bir sene sonra görüşürüz diyen arkadaşları ban lıyacam bir sene lik :)

Son düzenleme:
Ehliyetimi yenileyecektim, Piskoloğa gönderdiler. Nedense birden panik yaptım. Bi de parmak izi istiyorlar. Ama iğne korkumu bu sefer büyük ölçüde atlattım.

Ehliyetimi yenileyecektim, Piskoloğa gönderdiler. Nedense birden panik yaptım. Bi de parmak izi istiyorlar. Ama iğne korkumu bu sefer büyük ölçüde atlattım.
sende demi iğne korkusu var:)ben kaç sene onun sıkıntısını çektim,olay tamamen aslında psikolojik,anlatmaya gerek yok ama yaş ilerledikçe geçiyor,
ama şunun farkına vardım,sende farkında mısın bilemiyorum,uykunu güzel alıp,karnın tok olarak gidince etkisi azalıyor,yoksa hele uykusuz gittiysen çuvaldız görmüş gibi oluyor insan

askerde acemi birliğinde ilk gün iki omzuna iğne çakmadılar mı? o gün tam komedi...

okeye-dorduncu-araniyor_503430.jpg

Dikkatimi çekti de, bu reklamdaki kadın neden powerbank'e bakıyor?
Screenshot_20190101-003434_Samsung Internet.jpg

Benden bu kadar.
Belki sonra yine gelirim. Kırıldığımı da belirtmek isterim. Herkesin 2. bir şansı hak ettiğini düşünüyorum.

Hayatımdan bir sene daha geçti.

Çektiğim aşk acısını ve illa kız arkadaşım olacak düşüncelerini düşündükçe kendime gülüyorum.

Beyler ben mi çok mu fakirim yoksa herşey çok mu pahalı kafayı yiyeceğim artık.

wifi'sini 13. kanalda kullanan var mı? bizim dahi 13.kanala ayarlamış windows 10 pro modemi görmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...