Toplama PC Önerisi

pheliasophia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar donanımı hakkına pek fazla bir bilgim yok.
Bütçem 4bin lira civarı az da olsa esneyebilir.
bütçeme monitör dahil değildir.
Oyun odakli bir şey istiyorum.

internetten alışveriş değil de. Vatan, mediamarkt gibi yerlerden elden satın almak istiyorum.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Nedir bu oyun merakı :D İş güç için bilgisayar dizmek isteyen çok az kişi çıkıyor. Oyun için olmasa yardımcı olurdum ama gençlerin geleceğini yönlendirecekleri zamanı oyunlarda harcamalarını istemiyorum.

pheliasophia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nedir bu oyun merakı :D İş güç için bilgisayar dizmek isteyen çok az kişi çıkıyor. Oyun için olmasa yardımcı olurdum ama gençlerin geleceğini yönlendirecekleri zamanı oyunlarda harcamalarını istemiyorum.
her gün 10 saat çalışıp, insanların ağız kokusunu çektikten sonra insan eğlenecek birşeyler arıyor. tabi benim geleceğimi düşündüğün için teşekkür ederim. konuyla alakalı cevap vermeyecekseniz laf kalabalığı yapmıyalım.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
her gün 10 saat çalışıp, insanların ağız kokusunu çektikten sonra insan eğlenecek birşeyler arıyor. tabi benim geleceğimi düşündüğün için teşekkür ederim. konuyla alakalı cevap vermeyecekseniz laf kalabalığı yapmıyalım.
Mesajım laf kalabalığı olsun diye değil gençlere mesajım bulunsun diye yazıldı, siz artık o kadarına sabredeceksiniz. Burası siz de biliyorsunuz ki bir sosyal paylaşım platformu.

pheliasophia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizde biliyorsunuz ki. Burası bilgisayar teknoloji kategorisi, eğer ki gençlere mesajın var ise. Nasiyat bölüme geçin, burada zamanınızı kaybetmeyin. İyi günler.