• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

by efsane ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Arkadaşımız 1 yıldır özel mesaja bakmıyor nedense =?

Konu nedir, bizlere iletebilirsiniz! Böyle bir konu açmak biraz ilginç olmadı mı? :)

Özel mesaja cevap yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum :D

Arkadaşımız 1 yıldır özel mesaja bakmıyor nedense =?
By efsane'ye rütbesinden dolayı çok fazla mesaj gidiyor olmalı. Bu yüzden pek fazla bakamıyor olabilir. Benim mesajlarımı görmesi de 2-3 gün sürebiliyor. Başka bir moderatör ile iletişime geçin. Onun by efsane'ye ulaşması daha kolaydır. Size yardımcı olacaktır. :)

By efsane'ye rütbesinden dolayı çok fazla mesaj gidiyor olmalı. Bu yüzden pek fazla bakamıyor olabilir. Benim mesajlarımı görmesi de 2-3 gün sürebiliyor. Başka bir moderatör ile iletişime geçin. Onun by efsane'ye ulaşması daha kolaydır. Size yardımcı olacaktır. :)

Valla hocam by efsaneye mesaj attım dönmüş aynı gün 11 aralıktan bu yana sürekli upladığım halde bakmıyorsa işin içinde iş ararım :(

Valla hocam by efsaneye mesaj attım dönmüş aynı gün 11 aralıktan bu yana sürekli upladığım halde bakmıyorsa işin içinde iş ararım :(
Konuşmadan ayrılmış olabilir mi?