counter strike global offensive

esaliberkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 831 saat cs go oynadım ve bugun maçta karşıma 2 tane mevlana geldi prime olmasına rağmen rankım suprem bende sinirlendim ederim böyle oyuna diyerek interneten ücretsiz hile indirdim ama çalışmadı bende pişman oldum indirdim için geri sildim hileyide cs yide simdi tekrardan yükledim vac ban yermiyim ? hileyle oynamadım sadece steam dosyalarına etki etmişmidir diye endişeleniyorum

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
CS' yi komple silip yüklediysen sorun olmasa gerek.
Eğer sadece hileyi sildiysen Steam Clientinden "Dosyaları Doğrula" seçeneğini kullanmayı öneririm.

esaliberkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CS' yi komple silip yüklediysen sorun olmasa gerek.
Eğer sadece hileyi sildiysen Steam Clientinden "Dosyaları Doğrula" seçeneğini kullanmayı öneririm.
cs yi sildim komple ve hileyide sonradan cs go dosyalarını doğruladım
vac yemem dimim ?
21 gün falan oluyor

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bilgisayardan hile ilgili tüm dosyalar sildiğinden eminsen birşey olmaz supreme ranka sahip biri neden hile indirir onuda anlamış değilim gerek yok o ranklarda hile gelirse çok nadir gelir ben kartaldan sonra çok nadir hileye rastladım supreme glıbal ranklarda hiç gelmedi hile indirip sonra pişman olup cs go steam hileyi tamamen silip vac ban yiyenler oldu hile kalıntıları pc'de olduğu zaman vac sistemi yasak dosyalardan birini yakalarsan direk ban yiyorsun cfg'den vac ban yiyenler bile var..

esaliberkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayardan hile ilgili tüm dosyalar sildiğinden eminsen birşey olmaz supreme ranka sahip biri neden hile indirir onuda anlamış değilim gerek yok o ranklarda hile gelirse çok nadir gelir ben kartaldan sonra çok nadir hileye rastladım supreme glıbal ranklarda hiç gelmedi hile indirip sonra pişman olup cs go steam hileyi tamamen silip vac ban yiyenler oldu hile kalıntıları pc'de olduğu zaman vac sistemi yasak dosyalardan birini yakalarsan direk ban yiyorsun cfg'den vac ban yiyenler bile var..
Herşeyi sildim cs go dosyalarını doğruladım girdiğimde hile çalışmadı zaten ama başlatmıstım açılmadı bende direk sildim 20 günden fazla geçti üstünden bişey olsaydı olurdu dimi simdiye ?

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bir daha indirme hile felan şimdiye vac ban yerdin heralde o kadar zaman geçtiyse bir problem yok demektir..

GAMERS 260

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de bu sorun var ne yapabilirim hile hangi dosyalarda olur hile bu arada Unixcheats adlı bir hile

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Hilenin hangi dosyaları etkilediğini bilemeyiz sadece oyunla ilgili dosyaları değil bazı hile işletim sistemi dosyalarınıda etkiliyor bunun tek çaresi format atmak..