- Reaksiyon puanı
- 16,127
maşAllah.
Başka bir zaman Golf`un tuning versiyonun çizerim basit bir şey olmasın.Muazzam
çizerken zaman zaman bana atabilir miziniz. Sizden feyz alarak ben de denemek isterim.Başka bir zaman Golf`un tuning versiyonun çizerim basit bir şey olmasın.Adımıza layık
Denemek çok basit. Önce arabanın haritasını çiz (Sana basit resim gibi görüne bilir ilkokul resimi gibi). Sonra Detaylarına gir + Gölgeler ver + Sonra Renkle.çizerken zaman zaman bana atabilir miziniz. Sizden feyz alarak ben de denemek isterim.![]()
Telefonu ters çevirip like' bastım.Ekli dosyayı görüntüle 59031kara kalemle pek farkı kalmayacağı için painte çizdim bence çok güzel oldu
Paintte kapışmak için 5 dakikamı sana harcadım.Ekli dosyayı görüntüle 59031kara kalemle pek farkı kalmayacağı için painte çizdim bence çok güzel oldu
Şahin`e benzettimEkli dosyayı görüntüle 59034
Bu da benim ufak şaheserim
Tekerleri eciş bücüş oluyor dedim ben
Ama hiçbir yere bakmadan tamamen uydurarak çizdim.
Telefonu ters çevirip like' bastım.
Şahin görünümlü pikapŞahin`e benzettim![]()
Aynen tam yüreğimi okudunuz. Sonradan düzenleyip Yazıcaktım mesajınızı gördüm garip oldumŞahin görünümlü pikap![]()
İstekliseniz sizde yaparsınız böyle çizimler. Sadece sabırlı olun ve çizin. Kötü çıkarsa bile çizin bir gün göreceksiniz benim gibi güzel çiziyorsunuz. Sadece göz alıştımı sonrası kendinden geliveriyor.O 5dkda yaptığınız bile harika yaw. Allah bana böyle yetenek versin. Amin![]()
Patikler ifşalanmış![]()
Yürüyen uçak?
"kutubüs"Yürüyen uçak?
Ekli dosyayı görüntüle 59294,"kutubüs"
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ekli dosyayı görüntüle 59293
Bu nasıl olmuş ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Evet sdn forumun şu ana kadar düzeltemediği resim hatası yine vuku buldu...![]()
göz ağız burun çizin. Aslan olsun
Donanım haber forumdakı Özürlü aslan aklıma girdi.göz ağız burun çizin. Aslan olsun![]()