WorldCruiser
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba Arkadaslar, Yeni Bir dizustu bilgisayar aldim Freedos Olarak, Windows 10 icin Flash Bellege yukleme yapicam, fakat bir konuda kafam karisti. Ben 17 yil Yurt disinda calistim aldigim bilgisayarlar hep Ingilizce windows'luydu bu sebeple Ingilizce kullanmak daha kolay geliyor, Fakat bu yazimda da gordugunuz gibi turkce karakter yazamiyorum. Evrak isi falan oldugunda online Klavyede yazip copy-paste yapiyorum. Yeni aldigim turkce Q klavyeli disustune INgilizce windows 10 kursam yineyde yazi yazarken mesela mail atarken turkce karakterlere bastigimda turkce harf yazimi oluyor mu, yoksa bambaska birsey mi cikar? Cok uzattim, Bilgisayarin sistemini ingilizce olarak kullanmayi seviyorum ama sirf turkce yazim icin hala idare etmesine ragmen Tyurkce Q klavyeli yeni bilgisayar aldim. Ingilizce Windos yuklesem sorun cikar mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Bir soru daha aldigim dizustu 64 Bit USB bellege Windos 10 yuklerken soruyor 32bit'mi 64'bit'mi yoksa her ikisi de mi? diye sadece 64 yuklesem yeterli olur mu? bilgisayarin 32bit'lik kullanima ihtiyaci var mi? Tesekkurler.