1 ocak 2019 Akn

ynsaydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Superonline kullananlar 1 ocak 2019 itibariyle mevcut paket kullananlarin durumu ne olacak ?

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275

Kota gelemez, yasal olarak mümkün değil. Zaten bir kaç hafta önce bakan gerekli açıklamayı yaptı. Herhangi bir haksız durum yaşanırsa da dava açar her türlü kazanırsınız. 1 Ocak itibariyle ne olursa olsun kota olmayacak. Taahhütünüz bitmediği için de size ekstra zam yapamazlar.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Limitler onlar. Rakiplerine uyacak halleri yok. Bir yolunu bulacaklar.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Süperonline kaldırıyor kotayı türk telekom devam dedi ne olur bilemeyiz.

ynsaydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
superonline internet kotalı 150gb kotalı nasıl bir cözum bulacaklar cok merak ediyorum

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Limitler onlar. Rakiplerine uyacak halleri yok. Bir yolunu bulacaklar.

Bir yolunu bulsunlar akıllarınca. Biz de yolumuzu bilelim ki mağdur olmayalım.

superonline internet kotalı 150gb kotalı nasıl bir cözum bulacaklar cok merak ediyorum

Kota kalkacak ve herhangi bir zam yapamayacaklar taahhütünüz varsa, rahat olun. Taahhütünüz yok ise de size paket sunabilirler o kadar, kafanıza yatmazsa tercih etmez başka sağlayıcılara bakarsınız.

ynsaydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bir yolunu bulsunlar akıllarınca. Biz de yolumuzu bilelim ki mağdur olmayalım.

Kota kalkacak ve herhangi bir zam yapamayacaklar taahhütünüz varsa, rahat olun. Taahhütünüz yok ise de size paket sunabilirler o kadar, kafanıza yatmazsa tercih etmez başka sağlayıcılara bakarsınız.
Daha yeni uyeligimi yeniledim yaklasik bir ay felan oldu bakalim neler bekliyor bizi

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Kota falan getiremezler de fiyatları artıracakları kesin

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Superonline kullananlar 1 ocak 2019 itibariyle mevcut paket kullananlarin durumu ne olacak ?

Superonline'dan gelen açıklama sonrası, tüm mevcut müşterilerin AKK'li olan kotaları taahhüt sürelerinde hiç bir fiyat değişikliğine uğratılmadan AKK'siz ve Kotsız bir şekilde devam edilecek. Taahhüt bittikten sonra mevcut yenilenen ücretler ile birlikte yeni bir fiyatlandırmadan başlayarak devam edecekler. Bende şuan Superonline kullanıyorum, şuan için memnunum ama fiyatlar çok çok çok arttığı için taahhüt daha 1,5 yıl kaldı. Taahhütten sonra o sırada iyi olan bir servis sağlayıcı düşüneceğiz. Şu an için soracak olursanız bence fiyat olarak ve vaad ettiktlerine bakarsak, Millenicom 100Mbps AKK'siz Kotasız çok iyi bir paket. Ben de şuan Superonline'da 100Mbps 175GB AKK'li paket kullanıyorum. 100Mbps AKK'siz ve Kotasız paket Turkcell ve TurkTelekom'da ₺300 ve üzeri olduğu için o kadar para verilmez diye düşünüyorum.