Mert Alper
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,311
WoW gerçekten çok küçücük bir hediyemişbuna ömür dayanmaz
![]()
Altı üstü 10 aylık asgari ücret. Çok mu gördünüz bunu bana

WoW gerçekten çok küçücük bir hediyemişbuna ömür dayanmaz
![]()
Altı üstü 10 aylık asgari ücret. Çok mu gördünüz bunu bana![]()
Onu bir yere düşürüp ekranını kırda, ondan sonra çok mu göreceğiz anlarız artık.Altı üstü 10 aylık asgari ücret. Çok mu gördünüz bunu bana![]()
Onu bir yere düşürüp ekranını kırda, ondan sonra çok mu göreceğiz anlarız artık.![]()
Anladım ki insanlar;
Susana korkak.
Görmezden geleni aptal,
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.
Oysaki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar.
Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve Sustuğumuz kadar insanlar...
Önceden de yapıyordunuz ama azar azar. Şimdi baya ise dökmüşsünüz.Özlü sözler diyarına dönmüş burası.Marifet hiç düşmemek değil, her düştüğünde kalkabilmektir. - Konfüçyüs
Bunu kim yazacak diye bekliyordum ?Önceden de yapıyordunuz ama azar azar. Şimdi baya ise dökmüşsünüz.Özlü sözler diyarına dönmüş burası.
Önceden de yapıyordunuz ama azar azar. Şimdi baya ise dökmüşsünüz.Özlü sözler diyarına dönmüş burası.
Bunu kim yazacak diye bekliyordum ?
Benden yana sıkıntı yok ama forumlarda genelde öyle olur konudan biraz fazla sapınca müdahale gelir ondan dedimNeden? Yoksa bir sakıncası mı var? sadece varsa içimizden geçen kötü şeyleri mi söylemek zorundayız?
Bir şairin güzel sözü bizleri etkilemiş ve içimizden geldiği söyleyemez miyiz?
Özlü sözler üzerinizde düşündürücü hoş bir his bırakır. Mümkün olduğunca ne yakınırım nede şikayet ederimher şey insanın içinden geldiği gibi işler.
Bu kadar takıntı yapmayın![]()
Sonunda aldım.
ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Emektar 19 inc'lik 60 Hz Philips monitörle vedalaştım.![]()
Barışmak isteyenle mi barışılır yoksa gerçekten sana inandıranla mı?
Demek ki yeterince inandırıcı gelmemiş.Barışmak isteyenle mi barışılır yoksa gerçekten sana inandıranla mı?
Bravo, ufkumu açtın. Bu yönden düşünmemiştim.Demek ki yeterince inandırıcı gelmemiş.![]()