lisede 10.sınıfta nakil işlemi

Fatih044

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan ben 2018 2019 eğiti öğretim yılında bir meslek lisesinde okuyorum lgs sınav puanım düşük 9. sınıf dönem puanım çok iyi 98 puan ben nitelikli bir okula gitmek istiyorum ama okul 9.sınıfta sınav puanıyla alıyordu 10.sınıfta nakil lgs puanı mı yoksa okul kendi sınavını mı yapıyor yada okul dönem puanına mı bakıyor şimdiden teşekkür ederim.

Fatihucr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Okul sinav puanina bakar ama sinif yukseldikce puan duser ,ornegin 400 puanli okul 10.sinifta tahmini 360-70 den alir.sen en iyisi gidip okulla konus veya bana okul ismi ve kendi puanini soylersen tahmini birsegler soyleyebilirim 2 kere nakil aldim cunku :)

Fatih044

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okul sinav puanina bakar ama sinif yukseldikce puan duser ,ornegin 400 puanli okul 10.sinifta tahmini 360-70 den alir.sen en iyisi gidip okulla konus veya bana okul ismi ve kendi puanini soylersen tahmini birsegler soyleyebilirim 2 kere nakil aldim cunku :)
beşiktaş anadolu lisesi

Fatihucr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Okulun guncel taban puani 406 uzgunum ama biraz zor gibi geldi isterseniz yinede nakil islemi baslatin denemekten zarar gelmez

Fatih044

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okulun guncel taban puani 406 uzgunum ama biraz zor gibi geldi isterseniz yinede nakil islemi baslatin denemekten zarar gelmez
yani dediğim gibi ben ztn sınav puanımla gitmem imkansız gibi birşey ama dönem puanıyla alıyor mu diye merak ettim :( ? yinede teşekkür ederim.

Fatihucr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Öd ben almiyor diye biliyorum cunku nakilistedigim okula onceden gidip konusmustum teog puanimi sordu ve ondan sonra olur demisti donem puani sormadilar hic