• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece mutlu olmak istedim, olmadı. Hissediyorum artık ölüm yaklaşıyor.

Hayat acımasız bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.

Yalnız iyi sömürdüm.
7f3a3efa921632e51f3d0d9a61f60cc4.jpg

Smodunuza bir adet SSD alacak delikanlı yok mu? :)

Yalan söylerken bozuntuya vermemeyi başarabilenlere plaket dağıtılmalı.

Öyle zamanlar olur ki nereye gittiğin önemini yitirir çünkü asıl önemli olan yanında kiminle gittiğindir.

Bazı değerler yavaş yavaş anlamını yitiriyor..
Geriye büyük bir boşluk...

ondan nick'in ile yönetici yazısı arasına boş'un ingilizcesini koydun? dikkat! ingilizce bilmiyorum...

şu her başlığa yardım edin diyene ceza mı keselim uyarı mı yapalım başka forumun yardım amaçlı olduğunu başlığa nolur yardım edin yazmasalarda burada yardımcı olmak için bekleyen arkadaşların olduğunu bilmiyor lar galiba

şu her başlığa yardım edin diyene ceza mı keselim uyarı mı yapalım başka forumun yardım amaçlı olduğunu başlığa nolur yardım edin yazmasalarda burada yardımcı olmak için bekleyen arkadaşların olduğunu bilmiyor lar galiba
Bir de büyük harfle yazma sendromu olanları var misal YARDIM; sanki böyle yazınca konunun ehemmiyeti değişecekmiş gibi. :)

Anladım ki insanlar;
Susana korkak.
Görmezden geleni aptal,
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.
Oysaki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar.
Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve Sustuğumuz kadar insanlar...

Marifet hiç düşmemek değil, her düştüğünde kalkabilmektir. - Konfüçyüs

Hayatta ki en güzel şey; tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.

Her balkona çıktığında "atlasam ne olur acaba" diye düşünenler var mı ya?

Hayatının değerini bilmeyenler atlar. Sorgulayanlar, hayatından memnun değildir. Vazgeçenler ise hayatının değerini o andan sonra hatırlayanlardır.

Ben her seferinde vazgeçeceğimi bilmeme rağmen sorguluyorum. Sanırım ben önce mutlu olup olmadığıma karar vermeliyim :)

Rampage RW-1 ile uçuyoruz.
Müzik tahtı resmen bu ne lan.
1541796284763.png

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. - Mustafa Kemal Atatürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...