Türkiye'den alırsan ithalatçı garantili olanlar çift simli ve Snapdragon 845'li oluyor.Arkadaşlar oppo **** x kullanıyorum bunu satıp snapdragon versiyon note 9 almak istiyorum fakat bu note 9 duos olanlar snapdragonlu mu oluyor bi bilginiz var mı?
İthalatçı alırsan Snapdragon ve Amerikan priz uyumlu şarj adaptörüyle birlikte geliyor.Evet buradan alıcam ama tüm ithalatci ganatili ürünler snapdragonlu mu oluyor çünkü örneğin Almanya dan gelme cihazlar var onlar exynos lu diye biliyorum ama onlar da yurt dışından geliyor.
Türkiye'ye gelen ithalatçı Note 8ler snapdragonlu çin versiyonuydu. Note 9da öyledir. **** X elindeyken kalem gerekli değilse S10 ailesini bekleneni tavsiye ederim hocam.Arkadaşlar oppo **** x kullanıyorum bunu satıp snapdragon versiyon note 9 almak istiyorum fakat bu note 9 duos olanlar snapdragonlu mu oluyor bi bilginiz var mı?
O bütün edge ekranlarda var hocam korkmana gerek yokNote 9 elime ulaştı ama bi.sorun var sorunmu bilmiyorum kenarlardan ışık yansıyor az dışarı
Hayırlı Olsun. Edge ekranın bir yansıması o.Note 9 elime ulaştı ama bi.sorun var sorunmu bilmiyorum kenarlardan ışık yansıyor az dışarı
Hayırlı Olsun. Edge ekranın bir yansıması o.
Size bir sorum olacak iphone 8 ile note 9 arasindayim ikisininde olumlu olumsiz uonelerini tecrubenize istinaden yazarmisinoz
Yüz tanımayı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, performansı nasıl?370 mb'lık güncelleme geldi bugün.
Yüz tanımayı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, performansı nasıl?
O zaman pek önemsemişler. Bu sene yüz tanımayı.Gündüz gayet güzel memnunum, gece ışıksız ortamda çalışmıyor haliyle.
Ben 2 ay a yakın süredir kullanıyorum arka tarafta sürekli kılıf takılı ama ön camda herhangi bir koruma yok telefon konusunda titizimdir genel anlamda ama iphone 8 plus ımı kullanırken çizildi bir şekilde note 9 da daha herhangi bir çizilme yaşamadım.arka ön ekran koruyucu kullanmayan varmı çiziliyormu hemen ?
370 mb'lık güncelleme geldi bugün.
Ben 2 ay a yakın süredir kullanıyorum arka tarafta sürekli kılıf takılı ama ön camda herhangi bir koruma yok telefon konusunda titizimdir genel anlamda ama iphone 8 plus ımı kullanırken çizildi bir şekilde note 9 da daha herhangi bir çizilme yaşamadım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Cihazınız türkiye cihazımı benimki samsung türkiye garantili herhangi bir yazılım güncellemesi gelmedi
nano sıvı koruma vs birşey yokmu ön kısımda bende titizimdir çizilirse kullananmam o derece yani hiç kılcalda olsa çizik oluşmadımı
---- Mesajlar birleştirildi ----
nano sıvı koruma vs birşey yokmu ön kısımda bende titizimdir çizilirse kullananmam o derece yani hiç kılcalda olsa çizik oluşmadımı
evet edge ekranlarda biraz sıkıntı görüntü kötü görüntü vs note 8 de de kullanmamıştım ama incede olsa çizikler olmuştu cebimde bir tek telefonu taşırımHerhangi şekilde koruyucu yok sıvı jelatin vs normal direk kendi orjinal camı birşey oluşmadı ama dediğim gibi ben titizimdir telefon konusunda ben telefonun cam dokusunu sevdiğim için kaplatmadım aynı zamanda spigen jelatin bile taksam bir süre sonra kalkıyor bundan dolayı böyle kullanmak daha iyi diye düşünüyorum.
Mrb arkadaşlar iphone x kullanıyorum apple watch ve apple airpods var sizce x i satım tamamen note 9 a geçmelimiyim samsung watch ile beraber
Note 9 mu eşşek? ???note 9 x e tur bindirir bunu neye dayanarak söyledin gözünü seveyim bi açıkla ??Attan inip eşeğe binmiş olursun
Attan inip eşeğe binmiş olursun
Bende Galaxy S9+ dual sim model telefon var,Evet buradan alıcam ama tüm ithalatci ganatili ürünler snapdragonlu mu oluyor çünkü örneğin Almanya dan gelme cihazlar var onlar exynos lu diye biliyorum ama onlar da yurt dışından geliyor.