Analar Mehmetçik Doğurur Amam Skorsky Doğurmaz

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Analar Mehmetçik Doğurur Amam Skorsky Doğurmaz. Evet arkadaşlar Ülkemizin en temel dayanak noktası ordumuz. Olan bitenlere göz yumarak bazı gerçekleri saklayamayız.

• O, 9 Golf sahası parası ile tam güvenlikli karakollar yapılabilirdi
  • Nasıl olurda birinci derecede sorumlu olan bir komutan olaydan haberdar olmaz?
  • Düşman girse haberimiz olmayacakmı?
  • Benim askerde silahım 33 yıllıktı ve diğer silahlarda öyle. Eğer bir savaş çıksaydı ben o silahlamı savaşacaktım ki silahım sürekli tutukluk yapıyordu.
  • Neden ben askerde teröristi görünce taaa kışladaki paşadan atış emri almak zorundayım anlamıyorum.
  • Neden birçok kışlada uzun dönem askerlere nöbette mermi verilmiyor?
  • ABD istihbaratı doğrultusunda ne derece güvenlikli oparasyonlar yapılabilir? Bizim uçaklarımız nereleri bombalıyor?
  • Benim başörtülü annemi yemin töreninde kışladan içeri almayan komutanlar, benim şehidimin törenine gelip timsah göz yaşları dökmesin.
  • Telsizden teymen yaralı olduklarını ve helikopter göndermelerini isterler. Paşa "Analar Mehmetçik Doğurur Amam Skorsky Doğurmaz".

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kardeşim bilip bilmeden karalamayın tsk yı. Sen yasaları biliyormusun da atıp tutuyorsun? Akp ab süreci adı altında yasalarla askerin sorgulama ateş etme gibi yetkilerini elinden almış. Bunların hepsini geçen siyaset meydanı nda anlattı emekli albay. Olayların ayrıntısını bilmeden de saldırmayın kimseye.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bilip bilmeden karalamayın tsk yı. Sen yasaları biliyormusun da atıp tutuyorsun? Akp ab süreci adı altında yasalarla askerin sorgulama ateş etme gibi yetkilerini elinden almış. Bunların hepsini geçen siyaset meydanı nda anlattı emekli albay. Olayların ayrıntısını bilmeden de saldırmayın kimseye.

Kardeşim asıl sen bilip bilmeden hükümete iftira atma. Teröriste ateş açma izni yıllardan beri üst kademeden izin alınıp yapılıyor. Yani burada suçlu akp değil tsk dır. O dinleyip inandığın emekli albaylarda suçu tsknın üzerinde alıp akpnin üzerinde atmktan hiç çekinmeyen insanlar. Aktütün olayı tamamen tsknın zaafiyeti sonucunda olmuştur. Askeriyede o şerefli rütbeleri haketmeyen bir sürü insan var. Eğer birilerini suçlayacaksan o insanlardan başla.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İt - köpek diye adlandırdığımız varlıklar bu ülkenin her kademesinde mevcuttur...Bu rezillik ötesi yönetim anlayışı Ne T.S.K. yı suçlamakla biter ne de Akp yi... Uyutulmuş halk uyanmadıkça bu ülke daha çok coninin metresi olur ! Uğrunda Sayısız Mehmet lerimizi kaybettiğimiz bu eşsiz vatana yapılanlar , Şehitlerimizi ebediyete yolcu etmekle kalmayıp gittikleri yerde de kemiklerinin sızlamasına sebeptir...Ey hainler !!! Allah size bu güzel vatanı yedirmez...

AnArChist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Analar Mehmetçik Doğurur Amam Skorsky Doğurmaz. Evet arkadaşlar Ülkemizin en temel dayanak noktası ordumuz. Olan bitenlere göz yumarak bazı gerçekleri saklayamayız.

• Nasıl olurda birinci derecede sorumlu olan bir komutan olaydan haberdar olmaz?
  • Benim askerde silahım 33 yıllıktı ve diğer silahlarda öyle. Eğer bir savaş çıksaydı ben o silahlamı savaşacaktım ki silahım sürekli tutukluk yapıyordu.
  • Neden ben askerde teröristi görünce taaa kışladaki paşadan atış emri almak zorundayım anlamıyorum.
  • ABD istihbaratı doğrultusunda ne derece güvenlikli oparasyonlar yapılabilir? Bizim uçaklarımız nereleri bombalıyor?
  • Benim başörtülü annemi yemin töreninde kışladan içeri almayan komutanlar, benim şehidimin törenine gelip timsah göz yaşları dökmesin.
  • Telsizden teymen yaralı olduklarını ve helikopter göndermelerini isterler. Paşa "Analar Mehmetçik Doğurur Amam Skorsky Doğurmaz".

Bak askerliğimi tunceli hozat,ta yaptım elliden fazla oparasyonda bulundum ve senin yazdıklarının altına imzamı hiç çekinmeden atarım.

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim başörtülü annemi yemin töreninde kışladan içeri almayan komutanlar, benim şehidimin törenine gelip timsah göz yaşları dökmesin.

yapmaya......!

AnArChist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sende yedin onun anlattıklarını tabi yersin görmedinki ömründe tunceli hozatı bak oralarda askerlik görevini yapan hiç kimse o albayın anlattıklarını yemez . Ben 1999 da askerdim ozaman bile emirsiz direk ateş yoktu kaldiki MHP,liyim ozaman akp de yoktu.

promete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak askerliğimi tunceli hozat,ta yaptım elliden fazla oparasyonda bulundum ve senin yazdıklarının altına imzamı hiç çekinmeden atarım.

biraz ufalt ta civcivlere verelim attıklarını. 50den fazla operasyon ha. süper, sana üstün hizmet de vermiştir bu ordu kesin. boru değil 50 operasyon...

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim başörtülü annemi yemin töreninde kışladan içeri almayan komutanlar, benim şehidimin törenine gelip timsah göz yaşları dökmesin.

yapmaya......!

Terbiyesizlik yapma be vicdansız. Yalanmı? Sizdeki bu kafa 82 yaşındaki nineyi başındaki örtü için hastaneye almayıp ölüme terketti haberin yok galiba. Hem şeriat gelirse bize zorla şunlar dayatılır dersiniz hemde aynısını tam ters yönden siz yaparsınız. Ne biçim insansınız be. Sen yapmaya diyeceğine önce git askerlik yap ondan sonra konuş bakalım yapmamışymış gerçekmiymiş!!!

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Acı ama gerçek çoğunluğu

Askerliğini yapanlar daha iyi bilir......

Vatan savuncaaaz diye gidersiniz askeri restoranlarda elpençe hademelik yaparsınız rütbelilere...Diyeceksiniz saltanat kalkmadı mı:angry:

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Terbiyesizlik yapma be vicdansız. Yalanmı? Sizdeki bu kafa 82 yaşındaki nineyi başındaki örtü için hastaneye almayıp ölüme terketti haberin yok galiba. Hem şeriat gelirse bize zorla şunlar dayatılır dersiniz hemde aynısını tam ters yönden siz yaparsınız. Ne biçim insansınız be. Sen yapmaya diyeceğine önce git askerlik yap ondan sonra konuş bakalım yapmamışymış gerçekmiymiş!!!
Olur komutanım .....:)