ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
ve senin gibi velilerle muhatap olup boş yere günaha giriyorlar...
Gülünde boşa gitmesin. Fiziksel engelli olmak kolay değil şu Türkiye de.
Zuhahahaha, muhahahaha, ahahahhahahahhahahahahhahahaha.Gülünde boşa gitmesin. Fiziksel engelli olmak kolay değil şu Türkiye de.
Seni ailen eğitememiş öğretmen ne yapsın. Geçen ailenden şikayet edip duruyordun...Öğretmenlerin aldığı maaşa lafım yok ama cidden çoğu vasıfsızlar. Bir de şu 2 ay tatil olayı gereksiz. O 2 ayda başka kurumlarda görev yapabilirler. Çocukları nasıl eğiteceklerini bilmiyorlar.
Demek ki senin de kuyruk acın var ki her yorumuma atlıyorsun böyle ya da sen de o vasıfsız öğretmenler grubundasın. Ailemden şikayet ediyorum evet çünkü benciller 5 tane çocuk doğurmalarına rağmen evde sürekli kavga, gürültü babam annemi aldattı boşanma davası açıyor. Bilmediğin konular hakkında bir daha saçma sapan konuşmazsan sevinirim çünkü küçük duruma düşürüyorsun kendini. Evet haklısın şikayet etmemeliyim, şükretmeliyim halime. Senin islam dinin bunu emrediyor çünkü.Seni ailen eğitememiş öğretmen ne yapsın. Geçen ailenden şikayet edip duruyordun...
Demek ki senin de kuyruk acın var ki her yorumuma atlıyorsun böyle ya da sen de o vasıfsız öğretmenler grubundasın. Ailemden şikayet ediyorum evet çünkü benciller 5 tane çocuk doğurmalarına rağmen evde sürekli kavga, gürültü babam annemi aldattı boşanma davası açıyor. Bilmediğin konular hakkında bir daha saçma sapan konuşmazsan sevinirim çünkü küçük duruma düşürüyorsun kendini. Evet haklısın şikayet etmemeliyim, şükretmeliyim halime. Senin islam dinin bunu emrediyor çünkü.
Isyankar97 yi diyorsun değil mi?bugün öğretmen yarın kaymakam ... belkide başbakan'a da söylenir...
O zaman beni tanımadan "Seni ailen eğitememiş öğretmen ne yapsın. " gibi saçma sapan bir argümanla karşıma çıkmayacaksın. Ağzı olan konuşuyor anasını satayım. Vasfım öğrenci olmak, şu ana kadar dersime giren öğretmenlerin hepsi vasıfsız, öğrenciyle ilgilenmeyen, bir de egolarını tatmin etmek için öğrenciyi dövüp disipline yollayan tiplerdi. "Ama öğretmenlerin çoğu vasıfsız derseniz, çoğu ifadesi yarıdan fazlası anlamına gelir ki, 500 bin öğretmenin vasfını nasıl ölçtünüz de bu yaftayı yapıştırma hakkını kendinizde gördünüz diye sorarlar..." çoğu ifadesi kullanmam 500 bin öğretmenin vasıfsız olduğu anlamına gelmez -ki bu imkansız bir şeydir-. Ben sosyal medyadaki öğrencilerin, velilerin yorumundan, çevredeki arkadaşlarıma kendime dayanarak bu tespiti ortaya sunuyorum. Tamam maaşları az diyelim, 2 ay tatil yapıyorlar ulan? Bu ülkede 15 milyona yakın asgari ücretle çalışan insan var.Vasfınızı öğrnbilir miyim?
Vasfınız nedir ki öğretmenlerin vasıflarını değerlendirecek hadsizliği gösterme cesaretine sahipsiniz...
Ailenizin özeli sizi ilgilendirir. Aileniz ile yaşadıklarınız üzerinden Allah’a isyan etmeniz de sizin sorununuz.
Ama öğretmenlerin çoğu vasıfsız derseniz, çoğu ifadesi yarıdan fazlası anlamına gelir ki, 500 bin öğretmenin vasfını nasıl ölçtünüz de bu yaftayı yapıştırma hakkını kendinizde gördünüz diye sorarlar...
Hayatın boyunca gördüğün tüm öğretmen sayısı 500 bile değilken en az 500 bin öğretmen vasıfsız diyebiliyorsun...
Buna cahil cesareti denir. Cahil olunca konuşmak çok kolay...