GeForce Experience kaldırma sorunu

ardahawk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
81
Bilgisayarım daha 40 günlük ama Driveri indiridikten sonra kuramadım. Ben de GeForce Experience sı kaldırmamaya çalıştım kaldıramadım. O kadar yıldım ki şuan aklımdan bilgisayarı sıfırlamak geçiyor. Sizce sıfırlasam mı?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Lütfen aksi hâlde yeni bilgisayarı sıfırlayacağım.

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,391
Eğer indirmediysen, (işletim sistemin ve grafik kartın için uygun olanı) NVIDIA'nın sitesinden en sürücüyü indir.
Kurulumda "seçmeli/özelleştir" (tam ismini hatırlamıyorum) gibi bir seçenek var, onu işaretle; eğer "GeForce Experience" ı kurmak istemezsen, Grafik Sürücüsü ve PhysX Sistem yazılımını manuel işaretlersin ve "Temiz kurulum"u seçersin.
Bu işlemden sonra mevcut ürün kaldırılır, sistemin baştan başlatılması senden istenir, onaylarsın ve bir sonraki açılışta otomatikman NVIDIA ürün kurulumu devam eder.

ardahawk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
81
Eğer indirmediysen, (işletim sistemin ve grafik kartın için uygun olanı) NVIDIA'nın sitesinden en sürücüyü indir.
Kurulumda "seçmeli/özelleştir" (tam ismini hatırlamıyorum) gibi bir seçenek var, onu işaretle; eğer "GeForce Experience" ı kurmak istemezsen, Grafik Sürücüsü ve PhysX Sistem yazılımını manuel işaretlersin ve "Temiz kurulum"u seçersin.
Bu işlemden sonra mevcut ürün kaldırılır, sistemin baştan başlatılması senden istenir, onaylarsın ve bir sonraki açılışta otomatikman NVIDIA ürün kurulumu devam eder.
Olmuyor, denedim bugün.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
DDU denermisin?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,600
Revo ile kaldırabileceğini düşünüyorum Experience programını yukarıda da denildiği gibi :)