Bilgisayar'a ulaşamadan Windows yazdırma ve kurma nasıl yapılır?

kalemdelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba dostlar. Büyük bir sorunum var. Yardımlarınızı bekliyorum. Çok önemli lütfen!!!

Benim bilgisayarda (IdeaPad 320) şuanda herhangi bir işletim sistemi yok. Ben bir türlü açamıyorum. Elimde Windows isosu var ama telefondan bunu nasıl kuracağım? Lütfen yardımcı olun. Açılışta da "intel undi pxe-2.0 build 083" böyle bişeyler diyor. Bios aygıt seçme bölümüne geçiyor. Ne yapmalıyım?

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Başka bir bilgisayar bulabilirsen usb tool diye uygulama var onu indir. Ardından denilenleri yap. O flasha otomatik olarak iso dosyasını yükleyecek. Sonra kendi bilgisyarında bios menüsine gir ve boot işlemine tıkla. External Device i 1. sıraya taşı ve External Device disable dır. Onu enable yap. Kaydet de çık. Karşına windows kurma menüsü gelir.

kalemdelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başka bilgisayar da yok ki.
Başka bir bilgisayar bulabilirsen usb tool diye uygulama var onu indir. Ardından denilenleri yap. O flasha otomatik olarak iso dosyasını yükleyecek. Sonra kendi bilgisyarında bios menüsine gir ve boot işlemine tıkla. External Device i 1. sıraya taşı ve External Device disable dır. Onu enable yap. Kaydet de çık. Karşına windows kurma menüsü gelir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Telefondan kuramazsın mecburen başka bilgisayara ihtiyacın var. Bu linkteki aracı indirip en az 8 GB bir USB belleğe Windows 10 ISO dosyasını yazdır ve sonra bilgisayara takıp boot menüsünden USB belleği seç.

Windows 10'u İndirin

kalemdelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tamam arkadaşlar sorun çözüldü. Hepinize teşekkür ediyorum. Başka PC bulup hallettim artık.