Samsungs8+

Xalidorelay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Salam bende telefon sasmung s8+
hərdən telefonu şarja koyarkən hizli şarrj oluyor yazir amma vaktini yazmiyor vaktini yazmiyanda telefonun şarji gec doluyor lütfən bu konuda yardim edin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Son düzenleme:

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Güncellemeden sonra mı oldu bu sorun?Yazılımsal bir sıkıntı olabilir ya da kablonuz arızalı olabilir.Yüksek ihtimalle güncelleme vererek çözeceklerdir zamanında Note 5te de olmuştu böyle bir şey. siz yine de s8 kullanıcılar kulübüne bir sorun bunu

Xalidorelay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Screenshot_20180801-145246_Samsung Experience Home.jpg
Screenshot_20180801-145246_Samsung Experience Home.jpg

Güncellemeden sonra mı oldu bu sorun?Yazılımsal bir sıkıntı olabilir ya da kablonuz arızalı olabilir.Yüksek ihtimalle güncelleme vererek çözeceklerdir zamanında Note 5te de olmuştu böyle bir şey. siz yine de s8 kullanıcılar kulübüne bir sorun bunu
S8 kullanicilar külübüne nasil ulaşa bilirim?

Kesin bir şey söyluyemem ne zaman oldu sanirim son güncellemeden sonra oldu bu sorun.s8 kullanicilar külübüne nasil ulaşirim?ben yeniyim burada o yüzden bilmiyorum

Kesin bir şey söyluyemem ne zaman oldu sanirim son güncellemeden sonra oldu bu so

Kesin bir şey söyluyemem ne zaman oldu. sanirim son güncellemeden sonra oldu bu sorun s8 kullanicilar külübüne nasil ulaşa bilirim

Son düzenleme: