Bölgenizde Turknet'in VDSL alt yapısı varmı?Evet , 150gb akn, 24mbs download hızı, tivibu + ev telefonu 95TL. Sizce uygun mu? Babam kabul etmiş eskiden 75gb akn di 85tl ödüyorduk 10tl farkla 150gb akn yaptılar hadi bakalım hayırlısı...
TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternetYeni taşındık, 6 ay olmadı. Nereden bakabilirim VDSL olup olmadığına?
Ne gibi bende ayın 9unda wifi mi değiştiricrmBen türknet kullandım tavsiye etmiyorum maalesef Hizmetlerinden hiç memnun kalmadım
neden memnun kalmadiniz? 50 60 tl gibi bir fiyata akk'siz internet sunuyor diye hatirliyorum.Ben türknet kullandım tavsiye etmiyorum maalesef Hizmetlerinden hiç memnun kalmadım
Buradan.Yeni taşındık, 6 ay olmadı. Nereden bakabilirim VDSL olup olmadığına?
neden memnun kalmadiniz? 50 60 tl gibi bir fiyata akk'siz internet sunuyor diye hatirliyorum.Ben türknet kullandım tavsiye etmiyorum maalesef Hizmetlerinden hiç memnun kalmadım
Ne gibi bende ayın 9unda wifi mi değiştiricrmBen türknet kullandım tavsiye etmiyorum maalesef Hizmetlerinden hiç memnun kalmadım
Evet , 150gb akn, 24mbs download hızı, tivibu + ev telefonu 95TL. Sizce uygun mu? Babam kabul etmiş eskiden 75gb akn di 85tl ödüyorduk 10tl farkla 150gb akn yaptılar hadi bakalım hayırlısı...
Hayırlı olsun.Evet , 150gb akn, 24mbs download hızı, tivibu + ev telefonu 95TL. Sizce uygun mu? Babam kabul etmiş eskiden 75gb akn di 85tl ödüyorduk 10tl farkla 150gb akn yaptılar hadi bakalım hayırlısı...
hiç indirim yapılmamış sanki, pahalı duruyor.Giriş. Belgesel kanalları falan var